Frissítő-Relaxáló Talpmasszázs Tanfolyam

Teremts újra egyensúlyt és harmóniát!

Sajátíts el könnyedén egy nagyon hatékony frissítő, relaxáló technikát!

 

Szeretnél egy kicsit felfrissülni a mindennapi rohanás után?

 

Szeretnél segíteni a családtagjaidnak, barátaidnak, hogy ők is nagyobb életkedvvel és energiával éljék a mindennapjaikat?

Biztosan te is átélted már, hogy hosszú nap után csak arra vágysz, hogy valaki gyengéden átmasszírozza a fáradt lábadat. De mi lenne, ha ezt a felemelő élményt nem csak magadnak tudnád biztosítani, hanem másoknak is? Most itt a lehetőség, hogy megtanuld a frissítő talpmasszázs művészetét a mi tanfolyamunkon!

Ismerd meg ezt a csodálatos technikát, ami mindenki számára nagyszerű élményt nyújt, amit ha egyszer kipróbál, rendszeresen kérni fog.

Ha szereted az emberekkel való foglalkozást, és szeretnél segíteni nekik a fájdalom és a stressz enyhítésében, akkor ez a tanfolyam neked szól!

Jelentkezz MOST és végezd el a Frissítő Talpmasszázs Tanfolyamot és kezdj el segíteni családtagjaidnak és barátaidnak!

 

A Talpmasszázs hatékony segítség az egészség megőrzésében!

A mindennapi stressz és az álló munka nyomása gyakran megterheli a lábaidat, ami fájdalmat és kellemetlenséget okoz. Ilyenkor a lábak nagyon igényelhetik a megkönnyebbülést

Ezenkívül talán már te is tapasztaltad, hogy a lábfájdalom nem csak a lábakat érinti. Gyakran általános fáradtságot, fejfájást, vagy akár hát- és derékfájdalmat is okozhat. Az állapotot tovább rontja, hogy a lábfájdalom miatt rosszabbul alszunk, ami csökkenti a teljesítőképességünket és az életminőségünket.

Sokan küzdenek ezzel a problémával, és hiába próbálnak megoldást találni, gyakran csak átmeneti enyhülést kapnak.

 

Talpmasszázs aktiválja a szervezet öngyógyító erőit és hatékonyan javíthatja az életminőséget!

A mindennapi stressz és az álló munka hatására a lábak komoly terhelésnek vannak kitéve, és ebből kifolyólag a lábfájdalom különböző problémákat okozhat az életünkben. Ezért kínáljuk az online frissítő talpmasszázs tanfolyamot, amelyet úgy terveztünk, hogy segítsen enyhíteni a fájdalmat és javítani az általános életminőséget.

Az általunk bemutatott talpmasszázs technikák segítenek lazítani a lábakban felgyülemlett feszültséget, javítják a vérkeringést és csökkentik a duzzanatot. Ezáltal akit masszírozunk megszabadulhat a lábfájdalomtól, és a lábai ismét könnyedén és fájdalommentesen mozognak.

Azonban a talpmasszázs nem csak a lábakban lévő problémákat oldja meg. Mivel a lábak reflexpontjai összeköttetésben állnak a test többi részével, a talpmasszázs segítségével általános jólét érhető el. Csökkentheti a fejfájást, enyhítheti a hát- és derékfájdalmat, és javíthatja az alvás minőségét. Mindezeken túl, az általános fáradtság is csökkenhet, így növelheti a teljesítőképességet.

A tanfolyamon olyan technikákat tanulsz meg, amelyek utána már bármikor rendelkezésedre állnak, ha egy családtagodnak, barátaidnak segítségre van szüksége.

Soha nem volt még ilyen egyszerű és kényelmes a talpmasszázs elsajátítása!

 

A tanfolyam elvégzésével készülhetsz az izgalmakra, a pozitív változásokra!

Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál. A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez. A masszázs gyakorlati részének megértéséhez pedig videós anyagokat biztosítunk.

Nem vagy időhöz kötve, a saját tempód szerint végezheted a tanfolyamot. Az anyagokhoz örökös hozzáférést biztosítunk, így nem maradsz le semmiről és bármikor foglalkozhatsz a tanulással.

A tanfolyamok kezdő spirituális útkeresőknek szólnak, a tananyagok közérthetően vannak megírva és semmi olyan tanítást nem tartalmaznak amellyel saját magadnak vagy másnak árthatnál. A tanításinkat csakis jó célra, segítésre, harmónia elérésére tudod használni.

A képzéseink a tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon és kezedbe vedd életed irányítását!

 

A Frissítő Talpmasszázs Tanfolyam Tematikája

 

Bevezetés a talpmasszázsba: Alapvető ismeretek a talpmasszázs történetéről, a reflexológia alapjairól, és a talpmasszázs általános előnyeiről.

Anatómia és fiziológia: Alapos betekintés a láb anatómiájába, a láb izmai, inai, csontjai és reflexpontjai bemutatása. Ismertetés arról, hogyan működnek együtt ezek az elemek, és hogyan befolyásolják az egész test működését.

Masszázs technikák és rutinok: Videós anyagokon megtanulhatod a különböző talpmasszázs technikákat, mint például a nyomáspont masszázs, a húzó mozdulatok, a körkörös mozdulatok stb. Azt is megtanulhatod, hogy hogyan alakíts ki egy teljes masszázs rutint, amellyel tudsz segíteni az embereknek.

Egészségügyi és biztonsági útmutatók: A megfelelő higiéniai és biztonsági előírások, valamint a kontraindikációk (azaz azok a helyzetek, amikor nem ajánlott a talpmasszázs) ismertetése.

Mélyedj el a Frissítő Talpmasszázs művészetében, egy olyan technikában, amelyet bárki könnyedén elsajátíthat, előképzettség nélkül! Ajánljuk ezt a rendkívüli tanfolyamot mindenkinek, aki segítő tevékenységet folytat, masszőr, kozmetikus, és természetesen minden családanyának és apának, aki otthon szeretne különleges örömet szerezni szeretteinek.

Jelentkezz most és merülj el a Frissítő Talpmasszázs elméleti mélységeiben, majd ismerd meg a kezelés teljes folyamatát! A könnyedén megérthető videós anyagok segítségével bepillantást nyerhetsz a gyakorlati részletekbe, és saját tempódban tanulhatsz meg minden lényeges elemet.

Fontos, hogy a tanfolyam és a masszázs technika nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést vagy terápiát. Ez a technika egészséges emberek számára ajánlott, frissítő és egészségmegőrző céllal. Légy részese ennek a csodálatos utazásnak, és fedezd fel, milyen hatalmas hatása lehet a Frissítő Talpmasszázsnak a mindennapi életedre!

 

A masszázs folyamatát megtaníthatod családtagjaidnak, így te is élvezheted a frissítő talpmasszás áldásos hatását!

 

 

 

 

Bónuszok a Tanfolyamhoz

Amennyiben 1 munkanapon belül befizeted a tanfolyamdíjat és ha még nincs tanulói fiókod, akkor az alábbi bónuszokat biztosítjuk! 

 

 • Az Univerzális Energiával történő kézrátételes harmonizálás TITKOS technikájának a leírása. - 9.900 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Öt kifejezetten rád szabott Angyalszertartás komplex leírása, mellyel az életed bármelyik területére (Párkapcsolat, Egészség, Pénz, Karrier, Spirituális fejlődés, Harmónia, stb) kérhetsz az Angyaloktól! - 14.900 Ft helyett most ez is AJÁNDÉK!
 • Ha az Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, három Téged érintő fontos kérdésedre SORSELEMZÉS :19.900 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Ha az Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, Személyes Angyal vagy Reiki tanfolyami részvételi lehetőség Budapesten : 27.000 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Ha az Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, akkor egy gyönyörű programozott kristálykarkötő 12.900 Ft helyett AJÁNDÉK

Bónuszok összértéke

2 Tanfolyamos csomagnál : 24.800 Ft

3 Tanfolyamos csomagnál : 39.300 Ft

5 Tanfolyamos csomagnál : 72.100 Ft

Prémium Tanfolyam csomagnál : 229.290 Ft

Ezeket a bónuszokat most INGYEN biztosítjuk a Tanfolyamok mellé!

MUTASD A TANFOLYAM CSOMAGOKAT >>

Tanítványok véleménye

Ica

"Tudom már nagyon sokan elmondtuk, elmondták előttem is, hogy a tanfolyamaid anyagai érthetően, világosan, könnyen elsajátíthatóan vannak össze állítva, megfogalmazva. Valamennyi tanfolyami anyaggal maximálisan meg vagyok elégedve. Minden eddigi anyagért csak nagy köszönettel tartozom."

Mária

"Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget hogy, nálatok tanulhattam. Már a harmadik tanfolyamot végzem nálatok. Az Anyagaid nagyon igényesek , lényegre törőek és érthetőek. Engem teljesen lenyűgöztek, nagyon sokat tanultam belőlük. Sok szeretettel ajánlom mindenkinek. További sok sikert a munkátokhoz"

A videós Online tanfolyam ára NYÁRI NAPFORDULÓS akcióban csak
18.900 Ft

A képzéshez a NYÁRI NAPFORDULÓ tanfolyam akció keretében tudsz választani még kettő plusz AJÁNDÉK tanfolyamot, így HÁROM tanfolyam lesz számodra elérhető egy áráért! 

PLUSZ AJÁNDÉK egy 15 oldalas Személyre szabott Számmisztikai elemzés (Párkapcsolat, Egészség, Karrier, Anyagiak, Életfeladat témakörben)

MUTASD A TANFOLYAM CSOMAGOKAT >>

 

100% Pénzvisszafizetési Garancia

Számunkra a legfontosabb az, hogy elégedett légy és olyan tudást kapj a kezedbe, amelyet betudsz építeni a hétköznapjaidba.

Ennek ellenére ha még is úgy érzed, hogy nem a Te érdeklődési köröd a tanfolyam,
akkor a 2. napig visszakérheted a tanfolyam árát.

 

A Tanfolyam nyereségei a számodra

 • Otthonról végezheted, nem kell utaznod
 • Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak
 • Új ismeretekkel gazdagodsz a problémák megoldására
 • Erősíti az immunrendszert
 • Nyugalmat kiegyensúlyozottságot, jó közérzetet biztosít
 • Növeli az Életkedvet
 • Harmóniába hozza Életet
 • Stresszoldó

Igazolás

 

A tanfolyam elvégzéséről a privát tanulói fiókodban igazolást tudsz letölteni, amelyet kitudsz majd nyomtatni. Van lehetőség postán is megkapni az igazolást a stúdió aláírásával és bélyegzőjével, ennek előállítási és postázási költsége : 5.990 Ft. 

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen terápiát. A Frissítő Talpmasszázs tanfolyam célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet önregeneráló folyamatait. Az Frissítő Talpmasszázs képzés, kezelés, nem helyettesíti, hanem csak kiegészíti a szakszerű orvosi ellátást.

A tanfolyamon megtanult technikát nem használhatod terápiára, kezelésekre, csak egészséges embereket masszírozhatsz közérzetjavító és egészségmegőrző céllal.

Gyakran Ismételt Kérdések

Jelentkezz most és vedd újra kezedbe életed alakulását!

A tanfolyamok anyaga olyan mint egy varázsige, amelyek segítségével lépésről - lépésre haladva megváltoztathatod az Életed alakulását!

MUTASD A TANFOLYAM CSOMAGOKAT >>