Frissítő-Relaxáló Talpmasszázs Tanfolyam

Teremts újra egyensúlyt és harmóniát!

Sajátíts el könnyedén egy nagyon hatékony frissítő, relaxáló technikát!

 

Szeretnél egy kicsit felfrissülni a mindennapi rohanás után?

 

Szeretnél segíteni a családtagjaidnak, barátaidnak, hogy ők is nagyobb életkedvvel és energiával éljék a mindennapjaikat?

Biztosan te is átélted már, hogy hosszú nap után csak arra vágysz, hogy valaki gyengéden átmasszírozza a fáradt lábadat. De mi lenne, ha ezt a felemelő élményt nem csak magadnak tudnád biztosítani, hanem másoknak is? Most itt a lehetőség, hogy megtanuld a frissítő talpmasszázs művészetét a mi tanfolyamunkon!

Ismerd meg ezt a csodálatos technikát, ami mindenki számára nagyszerű élményt nyújt, amit ha egyszer kipróbál, rendszeresen kérni fog.

Ha szereted az emberekkel való foglalkozást, és szeretnél segíteni nekik a fájdalom és a stressz enyhítésében, akkor ez a tanfolyam neked szól!

Jelentkezz MOST és végezd el a Frissítő Talpmasszázs Tanfolyamot és kezdj el segíteni családtagjaidnak és barátaidnak!

 

A Talpmasszázs hatékony segítség az egészség megőrzésében!

A mindennapi stressz és az álló munka nyomása gyakran megterheli a lábaidat, ami fájdalmat és kellemetlenséget okoz. Ilyenkor a lábak nagyon igényelhetik a megkönnyebbülést

Ezenkívül talán már te is tapasztaltad, hogy a lábfájdalom nem csak a lábakat érinti. Gyakran általános fáradtságot, fejfájást, vagy akár hát- és derékfájdalmat is okozhat. Az állapotot tovább rontja, hogy a lábfájdalom miatt rosszabbul alszunk, ami csökkenti a teljesítőképességünket és az életminőségünket.

Sokan küzdenek ezzel a problémával, és hiába próbálnak megoldást találni, gyakran csak átmeneti enyhülést kapnak.

 

Talpmasszázs aktiválja a szervezet öngyógyító erőit és hatékonyan javíthatja az életminőséget!

A mindennapi stressz és az álló munka hatására a lábak komoly terhelésnek vannak kitéve, és ebből kifolyólag a lábfájdalom különböző problémákat okozhat az életünkben. Ezért kínáljuk az online frissítő talpmasszázs tanfolyamot, amelyet úgy terveztünk, hogy segítsen enyhíteni a fájdalmat és javítani az általános életminőséget.

Az általunk bemutatott talpmasszázs technikák segítenek lazítani a lábakban felgyülemlett feszültséget, javítják a vérkeringést és csökkentik a duzzanatot. Ezáltal akit masszírozunk megszabadulhat a lábfájdalomtól, és a lábai ismét könnyedén és fájdalommentesen mozognak.

Azonban a talpmasszázs nem csak a lábakban lévő problémákat oldja meg. Mivel a lábak reflexpontjai összeköttetésben állnak a test többi részével, a talpmasszázs segítségével általános jólét érhető el. Csökkentheti a fejfájást, enyhítheti a hát- és derékfájdalmat, és javíthatja az alvás minőségét. Mindezeken túl, az általános fáradtság is csökkenhet, így növelheti a teljesítőképességet.

A tanfolyamon olyan technikákat tanulsz meg, amelyek utána már bármikor rendelkezésedre állnak, ha egy családtagodnak, barátaidnak segítségre van szüksége.

Soha nem volt még ilyen egyszerű és kényelmes a talpmasszázs elsajátítása!

 

A tanfolyam elvégzésével készülhetsz az izgalmakra, a pozitív változásokra!

Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál. A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez. A masszázs gyakorlati részének megértéséhez pedig videós anyagokat biztosítunk.

Nem vagy időhöz kötve, a saját tempód szerint végezheted a tanfolyamot. Az anyagokhoz örökös hozzáférést biztosítunk, így nem maradsz le semmiről és bármikor foglalkozhatsz a tanulással.

A tanfolyamok kezdő spirituális útkeresőknek szólnak, a tananyagok közérthetően vannak megírva és semmi olyan tanítást nem tartalmaznak amellyel saját magadnak vagy másnak árthatnál. A tanításinkat csakis jó célra, segítésre, harmónia elérésére tudod használni.

A képzéseink a tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon és kezedbe vedd életed irányítását!

 

A Frissítő Talpmasszázs Tanfolyam Tematikája

 

Bevezetés a talpmasszázsba: Alapvető ismeretek a talpmasszázs történetéről, a reflexológia alapjairól, és a talpmasszázs általános előnyeiről.

Anatómia és fiziológia: Alapos betekintés a láb anatómiájába, a láb izmai, inai, csontjai és reflexpontjai bemutatása. Ismertetés arról, hogyan működnek együtt ezek az elemek, és hogyan befolyásolják az egész test működését.

Masszázs technikák és rutinok: Videós anyagokon megtanulhatod a különböző talpmasszázs technikákat, mint például a nyomáspont masszázs, a húzó mozdulatok, a körkörös mozdulatok stb. Azt is megtanulhatod, hogy hogyan alakíts ki egy teljes masszázs rutint, amellyel tudsz segíteni az embereknek.

Egészségügyi és biztonsági útmutatók: A megfelelő higiéniai és biztonsági előírások, valamint a kontraindikációk (azaz azok a helyzetek, amikor nem ajánlott a talpmasszázs) ismertetése.

Mélyedj el a Frissítő Talpmasszázs művészetében, egy olyan technikában, amelyet bárki könnyedén elsajátíthat, előképzettség nélkül! Ajánljuk ezt a rendkívüli tanfolyamot mindenkinek, aki segítő tevékenységet folytat, masszőr, kozmetikus, és természetesen minden családanyának és apának, aki otthon szeretne különleges örömet szerezni szeretteinek.

Jelentkezz most és merülj el a Frissítő Talpmasszázs elméleti mélységeiben, majd ismerd meg a kezelés teljes folyamatát! A könnyedén megérthető videós anyagok segítségével bepillantást nyerhetsz a gyakorlati részletekbe, és saját tempódban tanulhatsz meg minden lényeges elemet.

Fontos, hogy a tanfolyam és a masszázs technika nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést vagy terápiát. Ez a technika egészséges emberek számára ajánlott, frissítő és egészségmegőrző céllal. Légy részese ennek a csodálatos utazásnak, és fedezd fel, milyen hatalmas hatása lehet a Frissítő Talpmasszázsnak a mindennapi életedre!

 

A masszázs folyamatát megtaníthatod családtagjaidnak, így te is élvezheted a frissítő talpmasszás áldásos hatását!

 

 

 

 

Bónuszok a Tanfolyamhoz

Amennyiben 1 munkanapon belül befizeted a tanfolyamdíjat és ha még nincs tanulói fiókod, akkor az alábbi bónuszokat biztosítjuk! 

 

 • Az Univerzális Energiával történő kézrátételes harmonizálás TITKOS technikájának a leírása. - 9.900 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Öt kifejezetten rád szabott Angyalszertartás komplex leírása, mellyel az életed bármelyik területére (Párkapcsolat, Egészség, Pénz, Karrier, Spirituális fejlődés, Harmónia, stb) kérhetsz az Angyaloktól! - 14.900 Ft helyett most ez is AJÁNDÉK!
 • Ha az Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, három Téged érintő fontos kérdésedre SORSELEMZÉS :19.900 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Ha az Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, Személyes Angyal vagy Reiki tanfolyami részvételi lehetőség Budapesten : 27.000 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Ha az Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, akkor egy gyönyörű programozott kristálykarkötő 12.900 Ft helyett AJÁNDÉK

Bónuszok összértéke

2 Tanfolyamos csomagnál : 24.800 Ft

3 Tanfolyamos csomagnál : 39.300 Ft

5 Tanfolyamos csomagnál : 72.100 Ft

Prémium Tanfolyam csomagnál : 229.290 Ft

Ezeket a bónuszokat most INGYEN biztosítjuk a Tanfolyamok mellé!

MUTASD A TANFOLYAM CSOMAGOKAT >>

Tanítványok véleménye

Ica

"Tudom már nagyon sokan elmondtuk, elmondták előttem is, hogy a tanfolyamaid anyagai érthetően, világosan, könnyen elsajátíthatóan vannak össze állítva, megfogalmazva. Valamennyi tanfolyami anyaggal maximálisan meg vagyok elégedve. Minden eddigi anyagért csak nagy köszönettel tartozom."

Mária

"Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget hogy, nálatok tanulhattam. Már a harmadik tanfolyamot végzem nálatok. Az Anyagaid nagyon igényesek , lényegre törőek és érthetőek. Engem teljesen lenyűgöztek, nagyon sokat tanultam belőlük. Sok szeretettel ajánlom mindenkinek. További sok sikert a munkátokhoz"

A 10 részes Online tanfolyam ára Karácsonyi akcióban csak
19.900 Ft

A képzéshez a karácsonyi tanfolyam akció keretében tudsz választani még kettő plusz AJÁNDÉK tanfolyamot, így HÁROM tanfolyam lesz számodra elérhető egy áráért!

MUTASD A TANFOLYAM CSOMAGOKAT >>

 

100% Pénzvisszafizetési Garancia

Számunkra a legfontosabb az, hogy elégedett légy és olyan tudást kapj a kezedbe, amelyet betudsz építeni a hétköznapjaidba.

Ennek ellenére ha még is úgy érzed, hogy nem a Te érdeklődési köröd a tanfolyam,
akkor a 2. napig visszakérheted a tanfolyam árát.

 

A Tanfolyam nyereségei a számodra

 • Otthonról végezheted, nem kell utaznod
 • Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak
 • Új ismeretekkel gazdagodsz a problémák megoldására
 • Erősíti az immunrendszert
 • Nyugalmat kiegyensúlyozottságot, jó közérzetet biztosít
 • Növeli az Életkedvet
 • Harmóniába hozza Életet
 • Stresszoldó

Igazolás

 

A tanfolyam elvégzéséről a privát tanulói fiókodban igazolást tudsz letölteni, amelyet kitudsz majd nyomtatni. Van lehetőség postán is megkapni az igazolást a stúdió aláírásával és bélyegzőjével, ennek előállítási és postázási költsége : 5.990 Ft. 

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen terápiát. A Frissítő Talpmasszázs tanfolyam célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet önregeneráló folyamatait. Az Frissítő Talpmasszázs képzés, kezelés, nem helyettesíti, hanem csak kiegészíti a szakszerű orvosi ellátást.

A tanfolyamon megtanult technikát nem használhatod terápiára, kezelésekre, csak egészséges embereket masszírozhatsz közérzetjavító és egészségmegőrző céllal.

Gyakran Ismételt Kérdések

Jelentkezz most és vedd újra kezedbe életed alakulását!

A tanfolyamok anyaga olyan mint egy varázsige, amelyek segítségével lépésről - lépésre haladva megváltoztathatod az Életed alakulását!

MUTASD A TANFOLYAM CSOMAGOKAT >>