Általános Szerződési Feltételek

Jelen Jogi Nyilatkozat kiterjed a teremtsjovot.hu domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére, valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, információkra.

A Jogi Nyilatkozat érvényes 2017. október 1-től visszavonásig.

Nagy János-Ev. fenntartja magának a jogot a Jogi Nyilatkozat előzetes bejelentés nélküli és egyoldalú módosítására.

 

A honlap üzemeltetője

Név: Nagy János-Ev.
Cím: 1141 Budapest Szugló u. 82.
Képviseli: Nagy János
Adószám: 55924665-2-42
Vállalkozói nyilvántartási szám: 54673311

Telefonszám : 70/261-4894

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001610
Bankszámlaszám:  OTP Bank - 11714013-21457926-00000000
Domain regisztrátor és a honlap tartalmáért felelős személy: Nagy János

Kapcsolat:
E-mail cím: [email protected]

A szolgáltatás leírása

A Szolgáltató által nyújtott „Online Ezoterikus Tanfolyamok” szolgáltatáson keresztül a Szolgáltató hatékony, közvetlenül alkalmazható spirituális ismereteket, ezzel kapcsolatos tananyagokat oszt meg a Szolgáltatás tagjaival (a továbbiakban: „Tanítvány”).

A tanfolyamok célja, hogy a tanítványokat megismertesse a spiritualitás alapjaival, amelyektől a tanítványok mindennapjaik során felhasználva, harmonikusabb életet élhetnek.

 

Szerzői jogok

A honlap, a honlapon található tananyagok, könyvek, a küldött hírlevelek (továbbiakban: Tananyagok) szerzője (továbbiakban: Szerző): Nagy János

A tananyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, jogtulajdonos : Nagy János-Ev. A termékről tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, fájlmegosztó portálokra feltölteni saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján. A termék megrendelésével a megrendelő nem jogosult a terméket tovább értékesíteni.

Másolat, átdolgozás, jogszerűtlen használat, visszaélés, tovább értékesítés vagy a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértést elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a termék mindenkori teljes árának 200 (kettőszáz)-szeresét tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak.

A Tananyagok teljes szöveges és grafikus tartalma együtt és részleteiben is, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Tananyagokhoz tartozó valamennyi jog a Szerző által fenntartott.

A Tananyagok nem módosíthatók, nem dolgozhatók át és nem készíthető belőlük más tananyag, illetve más tanfolyammal nem kapcsolhatók össze.

A Tananyagok kereskedelmi, illetve üzleti célú felhasználása a felhasználási formától és módtól függetlenül tilos.

A Tananyagokból idézni csak a szerző és a forrás pontos megjelölésével és a Szerző írásos engedélyével lehet.

A jelen nyilatkozatban írt felhasználási rendelkezéseket megsértők polgári és büntető jogi felelősséggel tartoznak.

 

Az oldal látogatása

A honlap látogatója tudomásul veszi, valamint a honlap és az ott található szolgáltatások használatával, igénybevételével kifejezetten elfogadja, hogy ennek során és ebben a vonatkozásban a látogató a Nagy János Ev. ügyfelének tekintendő akkor is, ha egyébként a társaság által forgalmazott termékeknek, vagy nyújtott szolgáltatásoknak nem vásárlója.

A honlapot mindenki csak saját felelősségére látogathatja.

 

Változtatás joga és felelősség kizárása

A Tananyagokban található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát Szerző fenntartja. A Szerző nem garantálja, bár törekszik rá, hogy a Tananyagokban naprakész információk szerepeljenek.

A Tananyagokban található adatok és információk nem minősíthetők úgy, mint a Szerző tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére. A Tananyag olvasóinak minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról, hogy az általuk követendőnek ítélt gondolatok saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e. A Szerző kizár a Tananyagok felhasználásából eredő, mindennemű – különösen a felhasználó által elért eredményből, vagy az elérni kívánt eredmény elmaradásából eredő kockázatokért és következményekért való – felelősséget.

A weboldalon található mindennemű információ, beleértve a weboldalon kínált tanfolyamok, kizárólag szórakoztatási célt szolgálnak. Az oldalon található mindennemű információ, szolgáltatás és tanfolyamok semmiképpen nem minősülnek szakmai és/vagy orvosi tanácsnak.

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen gyógyszeres terápiát. A spirituális tanfolyamok célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet önregeneráló folyamatait. A képzések, kezelések nem helyettesítik, hanem csak kiegészítik a szakszerű orvosi ellátást.

A tanfolyamokról kiállított Igazolások kifejezetten csak a tanfolyam elvégzését igazolják. Az Igazolás nem ad semmilyen végzettséget/titulust és nem alkalmas semmilyen szakmai tevékenység végzésére, így vállalkozás kiváltására sem alkalmas.

A weboldalon található mindennemű információ és tanfolyam kizárólag személyes célra használható. A teremtsjovot.hu weboldalon megjelenő valamennyi információ és tanfolyam felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

 

Adatgyűjtés

Nagy János-Ev. tájékoztatja ügyfeleit, hogy a honlap több pontján történik információgyűjtés. Néhány szolgáltatás, termék megrendeléséhez, igénybevételéhez un. regisztráció szükséges, amely bizonyos személyes adatok megadásával járhat. Nagy János-Ev.ezeket az adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, termék leszállításához, illetve saját marketing tevékenységéhez használja fel.

 

Regisztráció (feliratkozás, leiratkozás)

Feliratkozónak számít az, aki az e-mail címét, illetve más adatát, úgy mint vezetéknév, keresztnév, telefonszám, stb. a honlapon található űrlapok bármelyikén megadja. A honlapon kezdeményezett feliratkozás a Jogi Nyilatkozat automatikus és kifejezett elfogadását jelenti.

A Feliratkozó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím saját, valós és működőképes.

A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy bármely Feliratkozó feliratkozását visszautasítsa, vagy előzetes értesítés és indoklás nélkül adatbázisából törölje. A Feliratkozó ez ellen panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

Feliratkozó kifejezetten hozzájárul a reklám tartalmú üzenetek és küldemények fogadásához a megadott elérhetőségein.

Bármely regisztrációs űrlapon történő feliratkozás, vagy termékrendelés egyben a honlap központi hírlevelére történő feliratkozást is maga után vonja automatikusan. Természetesen minden egyes hírlevélben szerepel a leiratkozási link, amelyre kattintva a regisztráló automatikusan leállíthatja a hírlevelek további kézbesítését.

Nem szerepel leiratkozási link a termékrendelési és a közvetlenül a feliratkozást visszaigazoló rendszerüzenetekben (ti. ezek egyszeri üzenetek).

 

Adatvédelem

A honlap üzemeltetője minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a Feliratkozó személyes adatait illetéktelenektől megvédje.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben az [email protected] elektronikus címeken keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását. A honlapról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa a Nagy János-Ev.

 

Vásárlás, megrendelés

A honlap bármely megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés, vagy megrendelés véglegesítése gomb lenyomásával a Megrendelőt fizetési kötelezettség terheli. A honlapon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Utánvétes fizetési mód esetén a megrendelés véglegesítése után a Nagy János Ev. automatikusan postázza a Megrendelőnek a terméket, amit a Megrendelő köteles átvenni és kifizetni a posta képviselőjének, vagy futárnak. Amennyiben a Megrendelő bármely okból nem veszi át és/vagy nem fizeti ki a megrendelt termék díját, a visszaküldési-, és adminisztrációs költségekre 4.000 Ft-ot számolunk fel, melyet a Megrendelő köteles kifizetni. Ennek érdekében a Nagy János-Ev. 8 napos határidővel átutalásos számlát állít ki és küld el ajánlva a Megrendelőnek.

A Nagy János-Ev. fenntartja magának a jogot, hogy egyes megrendeléseket indoklás nélkül, pl. versenyérdek-ütközés miatt elutasítson. Ezzel szemben a megrendelő panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

A Megrendelő a megrendelési űrlap oldalán lévő összes információt és feltételt a megrendelési űrlapon található megrendelés, vagy megrendelés véglegesítése gomb megnyomásával önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismeri el.

 

Termék megrendelési feltételek

Végfelhasználói szerződés

A kiválasztott termékek megrendelését követően Email-ben értesítünk arról, hogy cégünk a megrendelésedet fogadta.

A szerződést a rendelés leadásával Nagy János Ev-vel kötöd (székhely címe: 1141 Budapest Szugló u. 82.. adószám: 55924665-2-42 , nyilvántartási szám: 54673311)

 

A honlapon feltüntetett árak bruttó árak, 27% ÁFA-t tartalmazzák.

A megrendelés után a számlát a teljes összegről 1 munkanapon belül elektronikus úton e-mailben küldjük.

A teremtsjovot.hu webshop, valamint a teremtsjovot.hu honlap-rendszer bármely megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés gomb lenyomásával a felhasználót fizetési kötelezettség terheli.

 

Vásárlási útmutató

Az teremtsjovot.hu honlap oldalain lehetőség van online tananyagok, un. infótermékek megvásárlására.
A megrendelések a honlap értékesítési oldalaiba integrált salesautopilot megrendelő űrlapokon történnek.

 

Vásárlás folyamata (megrendelés, teljesítés feltétele)

A Felhasználó elküldi megrendelését a honlapon található bármely űrlapon keresztül. A Szolgáltató 8 órán belül e-mailen megküldi a Megrendelő részére a visszaigazolást, mely tartalmazza a fizetési feltételeket, melyet a Megrendelő önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismer el. A termék, szolgáltatás árának kiegyenlítését követően 8 órán belül a Szolgáltató e-mailben megküldi a Megrendelő részére a megrendelt tanfolyamok hozzáférésének linkjét, ha szükséges, jelszavát, vagy egyéb információkat a termékről. Amennyiben a Megrendelő nem tesz eleget fizetési kötelezettségének a Szolgáltató megtagadja a megrendelés teljesítését.

 

Fizetési feltételek
Az teremtsjovot.hu honlapon az alábbi fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:

 

1. Befizetés OTP  Bankba
.A megrendelést követően egy megrendelés utáni visszaigazoló e-mailben küldjük el a fizetés pontos adatait.

Az összeget kérjük az alábbi bankszámlára fizessék be
Név: Nagy János-Ev.
Számlavezető bank: Otp Bank
Számlaszám: 11714013-21457926-00000000

Közlemény : Az e-mailben elküldött díjbekérő sorszáma

2. Banki utalás
A megrendelést követően egy megrendelés utáni visszaigazoló e-mailben küldjük el a fizetés pontos adatait.
Előre utalás esetében a megrendelt tanfolyamot csak a képzés pontos összegének beérkezése után indítjuk el a megrendelőnek, amiről e-mailben értesítjük.
Az összeget kérjük az alábbi bankszámlára utalják:
Név: Nagy János-Ev.
Számlavezető bank: Otp Bank
Számlaszám: 11714013-21457926-00000000

Közlemény : Az e-mailben elküldött díjbekérő sorszáma

 

Az elállás joga

A Megrendelő jogosult a vásárlástól 14 napon belül elállni a bontatlan és használatba nem vett termék, csomag visszaküldésével. Ez esetben a Megrendelő 14 napon belül visszakapja a termék árának teljes összegét.

Amennyiben a postaköltség külön szolgáltatásként került kiszámlázásra, úgy annak visszatérítésére a Megrendelő nem jogosult.

A csomag visszaküldésének díja a Megrendelőt terheli.

A Megrendelő elveszti az elállás jogát, amennyiben kibontja a csomagot és használatba veszi a terméket. (Lásd: 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5§ d, bekezdés).

Visszaküldeni csak átvett, a postásnak (futárnak) kifizetett terméket lehet. Nem minősül a megrendeléstől való jogos elállásnak a csomag átvételének elmulasztása vagy szándékos megtagadása.

Interneten keresztül letölthető tananyagok esetében 2 tananyagig kérheti a megrendelő az online tanfolyam leállítását és a teljes ár visszafizetését.

 

Garanciák és akciók

Nagy János-Ev. fenntartja magának a jogot, hogy időről időre az általa forgalmazott termékekre, online tanfolyamokra és szolgáltatásokra árengedményt vagy más akciót, kedvezményt biztosítson.

A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók, és visszamenőleg nem érvényesek.

A megrendelő tudomásul veszi, hogy az általa megvásárolt termék esetleges jövőbeni akciója esetén számára kompenzáció, egyéb juttatás, kedvezmény nem jár.

A megrendelő az aktuális feltételekkel vásárolja meg az adott terméket, szolgáltatást.

A Nagy János-Ev. fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben ügyfeleinek ajándékba adjon terméket, vagy szolgáltatást.

Az ügyfelek, megrendelők nem élhetnek panasszal, jogorvoslattal, vagy pénz-visszatérítési kérelemmel olyan esetben, ha olyan terméket, szolgáltatást kapnak ajándékba, melyet előzőleg már megvásároltak.

Az ajándékok nem válthatók pénzre.

 

Záró rendelkezések

A szerződő felek rögzítik, hogy a jelen szerződést átolvasást és értelmezést követően, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, elfogadnak és magukra nézve kötelező érvényűnek ismernek el.

Nagy János-Ev.

 

Vissza a Főoldalra