Szeretetmasszázs Tanfolyam

A finom érintések csodája a stresszoldásért

Sajátíts el könnyedén egy nagyon hatékony test-lélek-szellem harmonizáló technikát!

 

Szeretnéd egy kicsit a lelkedet kényeztetni?

 

Szeretnél segíteni a családtagjaidnak, barátaidnak, hogy ők is nagyobb életkedvvel és energiával éljék a mindennapjaikat?

Biztosan te is átélted már, hogy hosszú nap után csak arra vágysz, hogy valaki gyengéden megmasszírozzon. De mi lenne, ha ezt a felemelő élményt nem csak magadnak tudnád biztosítani, hanem másoknak is? Most itt a lehetőség, hogy megtanuld a szeretetmasszázs művészetét a mi tanfolyamunkon!

Ismerd meg ezt a csodálatos technikát, ami mindenki számára nagyszerű élményt nyújt, amit ha egyszer kipróbál, rendszeresen kérni fog.

Ha szereted az emberekkel való foglalkozást, és szeretnél segíteni nekik a fájdalom és a stressz enyhítésében, akkor ez a tanfolyam neked szól!

Jelentkezz MOST és végezd el a Szeretetmasszázs Tanfolyamot és kezdj el segíteni családtagjaidnak és barátaidnak!

 

A Szeretetmasszázs hatékony segítség a stresszoldásban!

A masszázs segít az izmok pihentetésében, a görcsök megszüntetésében és az egész test energiájának fokozásában. Ezzel a masszázstechnikával a masszőr gyengéden, szinte leheletnyi érintésekkel dolgozik a vendége testén, finom mozdulatokat alkalmazva közvetlenül a test felett.

 

A szeretetmasszázs nem csupán egy masszázstechnika, hanem egy életforma és öngondoskodás is egyben.

Ha Neked fontos a harmónia és az egyensúly megteremtése saját magad és környezeted számára és ha hiszel abban, hogy a gyengéd érintés, a figyelem és a tisztelet képes öngyógyító folyamatokat beindítani, akkor a Szeretetmasszázs Tanfolyamunkat neked találtuk ki.

A tanfolyamon a masszázs alapjaitól kezdve, a különleges technikákig mindent megtanítunk, hogy elsajátítsd ezt a különleges képességet. A masszázs során a masszőr leheletszerűen érinti a kliens testét, csak finom mozdulatokat tesz közvetlenül a vendég teste felett, amelynek következtében a masszázs ellazítja az izmokat, a görcsök feloldódnak, és az egész szervezet energetikailag feltöltődik.

A tanfolyamunk nem csak elméleti tudást ad, hanem videós anyagokon keresztül gyakorlati készségeket is fejleszt, hogy magabiztosan és szakszerűen végezhesd masszázskezeléseket. A tanfolyam olyan készségeket fejleszt ki, amellyel hozzájárulhatsz a saját és mások jólétéhez. Ha úgy érzed, hogy készen állsz erre az utazásra, szeretettel várjuk jelentkezésedet a Szeretetmasszázs Tanfolyamunkra.

Soha nem volt még ilyen egyszerű és kényelmes a Szeretetmasszázs elsajátítása!

 

A tanfolyam elvégzésével készülhetsz az izgalmakra, a pozitív változásokra!

Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál. A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez. A masszázs gyakorlati részének megértéséhez pedig videós anyagokat biztosítunk.

Nem vagy időhöz kötve, a saját tempód szerint végezheted a tanfolyamot. Az anyagokhoz örökös hozzáférést biztosítunk, így nem maradsz le semmiről és bármikor foglalkozhatsz a tanulással.

A tanfolyamok kezdő spirituális útkeresőknek szólnak, a tananyagok közérthetően vannak megírva és semmi olyan tanítást nem tartalmaznak amellyel saját magadnak vagy másnak árthatnál. A tanításinkat csakis jó célra, segítésre, harmónia elérésére tudod használni.

A képzéseink a tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon és kezedbe vedd életed irányítását!

A Szeretetmasszázs Tanfolyam Tematikája

 

Az érintés a szeretet legősibb megnyilvánulási formája. Az érintés megváltoztatja a fizikai szellemi állapotunkat és érzékenyebbé teszi az embereket a szeretetre. Az érintés meggyógyítja a testet, felmelegíti a szívet. Évtizedek óta az orvosok és a pszichológusok dicsérik az érintés felbecsülhetetlen értékét és fontosságát. Az érintés igény nem csupán fizikai, azt hiszem, sokkal több annál, az érintés igazi értéke az életenergia, és a szeretet, ami két ember között áramlik, létezik. Erre szüksége van az embernek, amíg él.

A világon évezredek óta gyógyítják az embereket, a gyerekeket, vigasztalják az elesetteket kedvességgel és finom, gyengéd érintéssel. Mai rohanó világunkban a testünk folyamatos stresszhatások miatt, állandó feszült állapotban van. Ez a fizikai és lelki hatás egyre több betegséget okoz.

Szeretetmasszázs különbözik az általánosan ismert, erőkifejtéssel, krémek, olajok igénybevételével végzett masszázstechnikáktól. Szeretetmasszázs egy kellemes, finom érintéssel történő stressz oldó módszer, mely nagyon hatékony. A megteremtett külső és belső egyensúly hatására újra zavartalanul kezd áramlani a testben az életenergia. A szeretetmasszázs feloldja a feszültségeket, a blokádokat, serkenti a vér- és nyirokkeringést. Hatására fizikai síkról más rezgéstartományba kerülnek az információk, így lelki és szellemi síkon is áthangolják a testet. A szeretet masszázs fantasztikus ellazulás élményt ad, amivel szinte a lelkünket simogatja. Testi, szellemi, lelki energiáinkat harmonizálja, egyensúlyát helyreállítja.

A tanfolyamon megtanulod a Szeretetmasszázs elméleti hátterét és a kezelés folyamatát. A gyakorlati részt pedig videós anyagokon keresztül mutatom be neked, így a komplett kezelés folyamatát könnyedén megtanulhatod.

Fontos, hogy a tanfolyam és a masszázs technika nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést, terápiát, stb. Csak egészséges embereket lehet vele masszírozni, frissítő, egészség megőrző céllal.

 

A masszázs folyamatát megtaníthatod családtagjaidnak, így te is élvezheted a Szeretetmasszás áldásos hatását!

 

 

 

 

Bónuszok a Tanfolyamhoz

Amennyiben 1 munkanapon belül befizeted a tanfolyamdíjat és ha még nincs tanulói fiókod, akkor az alábbi bónuszokat biztosítjuk! 

 

 • Az Univerzális Energiával történő kézrátételes harmonizálás TITKOS technikájának a leírása. - 9.900 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Öt kifejezetten rád szabott Angyalszertartás komplex leírása, mellyel az életed bármelyik területére (Párkapcsolat, Egészség, Pénz, Karrier, Spirituális fejlődés, Harmónia, stb) kérhetsz az Angyaloktól! - 14.900 Ft helyett most ez is AJÁNDÉK!
 • Ha az Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, három Téged érintő fontos kérdésedre SORSELEMZÉS :19.900 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Ha az Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, Személyes Angyal vagy Reiki tanfolyami részvételi lehetőség Budapesten : 27.000 Ft helyett AJÁNDÉK
 • Ha az Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, akkor egy gyönyörű programozott kristálykarkötő 12.900 Ft helyett AJÁNDÉK

Bónuszok összértéke

2 Tanfolyamos csomagnál : 24.800 Ft

3 Tanfolyamos csomagnál : 39.300 Ft

5 Tanfolyamos csomagnál : 72.100 Ft

Prémium Tanfolyam csomagnál : 229.290 Ft

Ezeket a bónuszokat most INGYEN biztosítjuk a Tanfolyamok mellé!

MUTASD A TANFOLYAM CSOMAGOKAT >>

Tanítványok véleménye

Ica

"Tudom már nagyon sokan elmondtuk, elmondták előttem is, hogy a tanfolyamaid anyagai érthetően, világosan, könnyen elsajátíthatóan vannak össze állítva, megfogalmazva. Valamennyi tanfolyami anyaggal maximálisan meg vagyok elégedve. Minden eddigi anyagért csak nagy köszönettel tartozom."

Mária

"Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget hogy, nálatok tanulhattam. Már a harmadik tanfolyamot végzem nálatok. Az Anyagaid nagyon igényesek , lényegre törőek és érthetőek. Engem teljesen lenyűgöztek, nagyon sokat tanultam belőlük. Sok szeretettel ajánlom mindenkinek. További sok sikert a munkátokhoz"

A videós Online tanfolyam ára NYÁRI NAPFORDULÓS akcióban csak
18.900 Ft

A képzéshez a NYÁRI NAPFORDULÓ tanfolyam akció keretében tudsz választani még kettő plusz AJÁNDÉK tanfolyamot, így HÁROM tanfolyam lesz számodra elérhető egy áráért! 

PLUSZ AJÁNDÉK egy 15 oldalas Személyre szabott Számmisztikai elemzés (Párkapcsolat, Egészség, Karrier, Anyagiak, Életfeladat témakörben)

MUTASD A TANFOLYAM CSOMAGOKAT >>

 

100% Pénzvisszafizetési Garancia

Számunkra a legfontosabb az, hogy elégedett légy és olyan tudást kapj a kezedbe, amelyet betudsz építeni a hétköznapjaidba.

Ennek ellenére ha még is úgy érzed, hogy nem a Te érdeklődési köröd a tanfolyam,
akkor a 2. napig visszakérheted a tanfolyam árát.

 

A Tanfolyam nyereségei a számodra

 • Otthonról végezheted, nem kell utaznod
 • Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak
 • Új ismeretekkel gazdagodsz a problémák megoldására
 • Erősíti az immunrendszert
 • Nyugalmat kiegyensúlyozottságot, jó közérzetet biztosít
 • Növeli az Életkedvet
 • Harmóniába hozza Életet
 • Stresszoldó

Igazolás

 

A tanfolyam elvégzéséről a privát tanulói fiókodban igazolást tudsz letölteni, amelyet kitudsz majd nyomtatni. Van lehetőség postán is megkapni az igazolást a stúdió aláírásával és bélyegzőjével, ennek előállítási és postázási költsége : 5.990 Ft. 

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen terápiát. A Szeretetmasszázs tanfolyam célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet önregeneráló folyamatait. A Szeretetmasszázs képzés, kezelés, nem helyettesíti, hanem csak kiegészíti a szakszerű orvosi ellátást.

A tanfolyamon megtanult technikát nem használhatod terápiára, kezelésekre, csak egészséges embereket masszírozhatsz közérzetjavító és egészségmegőrző céllal.

Gyakran Ismételt Kérdések

Jelentkezz most és vedd újra kezedbe életed alakulását!

A tanfolyamok anyaga olyan mint egy varázsige, amelyek segítségével lépésről - lépésre haladva megváltoztathatod az Életed alakulását!

MUTASD A TANFOLYAM CSOMAGOKAT >>