JELENTKEZÉS A TANFOLYAMRA

Kérlek olvasd el!

Ha átutalással vagy OTP Bankos befizetéssel szeretnél fizetni, akkor a Jelentkezem gomb megnyomása után, e-mailben küldjük a jelentkezés visszaigazolását, amely tartalmazza a díjbekérőt és az utaláshoz szükséges információkat. A tanfolyam díjának átutalása után 3-4 órán belül automatikusan küldjük a számlát és a hozzáférést a tanulói fiókodhoz, melyben már ott várnak az első tananyagaid és a bónuszaid.

Ha külföldről jelentkezel, akkor a jelentkezés után egy külön e-mailben küldjük neked az IBAN számot és Euroban a tanfolyam összeget. Ha szeretnél tanfolyami kelléket rendelni pl. kártyacsomagot, kristályt, stb, akkor kérlek számolj azzal, hogy 10 Euro felárat felkell majd számolnunk a külföldi szállításért a magyar árakhoz képest. 

Bankkártyás fizetésnél a tanfolyam díjának kifizetése után, azonnal elkezdjük elkészíteni neked a tanulói fiókodat és pár percen belül küldjük a hozzáféréseket és a számlát.

Amennyiben a jelentkezés leadása után 10 percen belül nem kapod meg a visszaigazolást, kérjük ellenőrizd a Promóciók fül alatt és a Spam (kéretlen levél) mappában is.

Ha ott sem találod vagy nem sikerül a jelentkezés, kérlek írj a [email protected] e-mail címre.

Citromail fiókok általában nem fogadják be a leveleinket, ezért kérlek inkább gmail címet adj meg a jelentkezéshez.

Fontos : Számlázási névnek és címnek kérlek azt a nevet és címet add meg, akinek a számlájáról érkezik az utalás, vagy akinek a kártyájáról fizetsz. Utalásnál kérlek a pontos összeget utald! Ha vállalkozás nevére kéred a számlát, az adószámot kötelező megadni.

Tanfolyam gyorsítás : A tananyagok 45 nap alatt lesznek elérhetőek a fiókodba, de ha szeretnéd, van lehetőség 16 nap alatt is megkapni az összes tananyagot, egy kisebb rendszer üzemeltetési különdíj ellenében. Ennek az igényét a jelentkező űrlapon tudod bejelölni!

Igazolás :  A tanfolyamok elvégzéséről díjmentesen e-mailben igazolást küldünk, ezért kérlek az űrlapon a Teljes névhez azt a nevet add majd meg, amilyen névre szeretnéd, hogy kilegyen állítva az Igazolás. Van lehetőség egyszeri különdíj ellenében postán is megkapni az eredeti aláírt, pecsétes igazolásokat, ennek az igényét szintén betud jelölni a jelentkező űrlapon. 

Prémium Tanfolyam csomag : Ha a Prémium tanfolyam csomagra jelentkezel, akkor a kiegészítő termékek (kártyák, pálca, kristályok, igazolások, stb) benne vannak a tanfolyam árában, már kérlek ne jelöld be az űrlapon őket.

Plusz Ajándék : Ha bankkártyás fizetést választasz, akkor a fiókodban a tanfolyam ideje alatt elérhetővé teszünk neked 5 olyan különleges tananyagot, amely nagyban hozzásegít ahhoz, hogy Harmónikusabban, Egészségesebben és Boldogabban élhesd az Életed!

Ha utalást választottál, szintén elérhetőek lesznek számodra a különleges plusz ajándék anyagok, ha 1 munkanapon belül átutalod a díjat.

Nagyon köszönjük, hogy elolvastad!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a tanfolyamokra.