JELENTKEZÉS A TANFOLYAMRA

Kérlek olvasd el!

Ha átutalással vagy OTP Bankos befizetéssel szeretnél fizetni, akkor a Jelentkezem gomb megnyomása után, e-mailben küldjük a jelentkezés visszaigazolását, amely tartalmazza a díjbekérőt és az utaláshoz szükséges információkat. A tanfolyam díjának átutalása után 3-4 órán belül automatikusan küldjük a számlát és a hozzáférést a tanulói fiókodhoz, melyben már ott várnak az első tananyagaid és a bónuszaid.

Ha külföldről jelentkezel, akkor a jelentkezés után egy külön e-mailben küldjük neked az IBAN számot és Euroban a tanfolyam összeget. Ha szeretnél tanfolyami kelléket rendelni pl. kártyacsomagot, kristályt, stb, akkor kérlek számolj azzal, hogy 10 Euro felárat felkell majd számolnunk a külföldi szállításért a magyar árakhoz képest. 

Bankkártyás fizetésnél a tanfolyam díjának kifizetése után, azonnal elkezdjük elkészíteni neked a tanulói fiókodat és pár percen belül küldjük a hozzáféréseket és a számlát.

Fontos : Ha bankkártyás fizetést választasz, akkor a jelölőnégyzet kipipálásával elkell fogadnod, hogy az Otp Bankhoz a személyes adataid (Név, ország, e-mail cím) elküldésre kerülnek a Te biztonságod érdekében. Ez a szöveg és a jelölőnégyzet a kártyás fizetési mód kiválasztásakor fog megjelenni a fizetési módok kiválasztása (SimplePay logo) alatt.

Amennyiben a jelentkezés leadása után 10 percen belül nem kapod meg a visszaigazolást, kérjük ellenőrizd a Promóciók fül alatt és a Spam (kéretlen levél) mappában is.

Ha ott sem találod vagy nem sikerül a jelentkezés, kérlek írj a [email protected] e-mail címre.

Citromail fiókok általában nem fogadják be a leveleinket, ezért kérlek inkább gmail címet adj meg a jelentkezéshez.

Fontos : Számlázási névnek és címnek kérlek azt a nevet és címet add meg, akinek a számlájáról érkezik az utalás, vagy akinek a kártyájáról fizetsz. Utalásnál kérlek a pontos összeget utald! Ha vállalkozás nevére kéred a számlát, az adószámot kötelező megadni.

Prémium Tanfolyam csomag : Ha a Prémium tanfolyam csomagra jelentkezel, akkor a kiegészítő termékek (kártyák, pálca, kristályok, stb) benne vannak a tanfolyam árában, már kérlek ne jelöld be az űrlapon őket.

Plusz Ajándék : Ha bankkártyás fizetést választassz, akkor a fiókodban a tanfolyam ideje alatt elérhetővé teszünk neked 4 olyan különleges tananyagot, amely nagyban hozzásegít ahhoz, hogy Harmónikusabban, Egészségesebben és Boldogabban élhesd az Életed!

Nagyon köszönjük, hogy elolvastad!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a tanfolyamokra.