Mint minden weboldal, a teremtsjovot.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. Elfogadom
Termékek Menü

Reiki Tanfolyam

Az Életed harmóniája a TE tenyeredben rejlik!

Fedezd fel az Univerzum harmonizáló energiáját a REIKI segítségével!

Mindenkinek a saját kezében van az egészsége, tehetünk érte, hogy jó körülmények között egészségesen élhessünk!

 • Úgy érzed, hogy testi és lelki problémád van?
 • Stresszes életet élsz?
 • Folyamatosan nehézségekbe ütközöl?
 • Sokat betegeskedsz?
 • Úgy érzed hiányzik az Életedből valami?
fej

Benned is ott az Erő, hogy kezedbe vedd sorsod irányítását és megváltoztasd az életed!

A Teremts Jövőt Spirituális Akadémia tanfolyamain megtanulhatod azokat a módszereket, amelyekkel a saját életed jól irányíthatod, visszanyerheted ill. megőrizheted az életedbe a harmóniát.
Sikeres és boldog életet élhetsz!

Milyen előnyökkel jár a REIKI?

 • Ha saját kezedbe szeretnéd venni az életed irányítását
 • Ha szeretnél tenni egészségedért
 • Ha testi vagy lelki problémád van
 • Ha segíteni szeretnél családtagjaidon, ismerőseiden
 • Ha szeretnéd a stresszt könnyedén legyőzni
 • Ha nehézségek nélkül szeretnél megfelelni a kihivásoknak
 • Ha szeretnél magabiztosabb, határozottabb személyiség lenni
 • Ha minél kevesebb gyógyszert szeretnél bevinni a szervezetedbe és a már szervezetben lévőknek csökkenteni a mellékhatásait.
 • Ha szeretnél ellenállóbbá válni a környezeti hatásokkal szemben
 • Ha szeretnél Boldog Sikeres és Harmonikus életet élni

A Reiki tanfolyam, az önmagadért tett egyik legjobb befektetés.

A Reiki Dr. Mikao Usui által újra felfedezett rendszer, amely az intelligens isteni energia közvetítésén alapul. A Reiki használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segítheti az egészség megőrzését. A Reikit használó ember ellenállóbbá válhat az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai. A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reikit bárki elsajátíthatja. Egyszerű a használata és bizonyítottan hatékony. A beavatottak hite elmélyül, nyitottabbak lesznek, életük harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb lesz. A reiki segítségével egyensúlyba hozhatod a tested, a lelked és a szellemed.

Reiki Akadémia Budapest

A Teremts Jövőt Spirituális és Reiki Akadémiát 2010-ben alapította Nagy János REIKI MESTER – TANÁR, azért, hogy mindenki számára könnyen elérhetővé tehesse a magas szintű, elméleti és gyakorlati REIKI tanításokat. Idáig világszerte már több millióan sajátították el a REIKI tudást, és gyakorolják minden nap. Nagy János több száz embernek tanította meg a REIKI használatát. Számtalan levél és beszámoló érkezett már idáig amelyek egytől egyig jobb közérzetről és csodálatosan megváltozott életekről szólnak. Cikke megjelent a Nők Lapja Café hírportálon is. A REIKI AKADÉMIA tanfolyamai kizárólag kis létszámú (5-12 fő) csoportokban történik azért, hogy a REIKI tanár minden egyes hallgatónak személyes figyelmet szentelhessen, hiszen csak így érhető el az, hogy maximálisan átadható legyen minden tudás.

Tanítványok véleménye

Szeretnék köszönetet mondani a tegnapi Reiki tanfolyamon kapott ismeretekért. Rendkívül kellemes volt a légkör és az előadásmód is. Számomra egy teljesen új világot nyitottál meg, ahol szeretnék tovább haladni és tudásomat elmélyítve segíteni azokon az embereken, akiknek erre szüksége van.

Zsóka Budapest

Köszönöm,hogy részt vehettem a remek hangulatú és könnyen elsajátítható Reiki 1-es tanfolyamon ! Igyekszem sokat gyakorolni és várom a folytatást a Reiki 2-est!

Szeretettel üdvözöllek:Piroska

Nagyszerű és csodálatos volt a Reiki 1-es tanfolyam. Pillanatok alatt családias hangulat alakult ki a tanítványok között és ez Neked köszönhető! Nagyon kedves embereket ismerhettem meg ezen a napon. Bepillantást nyerhettem egy csodálatos világba, ami csak egyre jobban érdekel ezután. Végig fogom járni az egész spirituális képzést. Nagy öröm és boldogság töltött el a Beavatás után. Egész életemben erre a pillanatra vártam. Nagyon szépen köszönök mindent!

Tisztelettel: Balogh Ottó

Köszönöm az a támogatást, amit a spirituális utam első szakaszán nyújtottál! Nagyon nagy változást hozott ez a fejlődés az életemben, az addigi kissé ideges és izgága embert felváltotta egy sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb – ami a családomra is kihat. Hatalmas élmény néha az embereket ’kívülről figyelni’ és mára már annak a tudásnak a birtokában lenni, amit mindenkinek meg kellene tapasztalnia. Mindenkinek azt kívánom, hogy éljen át hasonló élményeket, mint amik engem értek!

Bagaméri Tamás

A Reikit bárki elsajátíthatja. Egyszerű a használata és nagyon sok esetben hatékony. A beavatottak hite elmélyül, nyitottabbak lesznek, életük harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb lesz. A reiki segítségével egyensúlyba hozhatod a tested, a lelked és a szellemed.

Reiki 1. Tanfolyam – 2020. Július 19. vasárnap

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódsz az Isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítod a kézrátétellel történő harmonizálás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalod a belső csatornáid megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámod és energiaszinted lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulod azokat a kézpozíciókat, amelyek önmagad és mások harmonizálásához szükségesek.

A tanfolyam díja : 14.500 Ft

Fizetési mód :

Helyszínen készpénzben (Ajándék kristálycsomag)

Utalás vagy kártyás fizetés (Ajándék kristálycsomag plusz online tanfolyam)

Jótékonyság :

A tanfolyam díjából 10% jótékonysági célra befizetésre kerül, egy általad választott szervezet vagy alapítvány részére.

Hatásgarancia :

Ha úgy érzed, hogy neked mégsem működik a reiki vagy nem azt kaptad a tanfolyamon amit vártál, akkor a tanfolyam elvégzésétől 2 hétig visszakérheted a tanfolyam díját. Így kockázatmentesen fedezheted fel a reiki varázslatos világát.

Ajándékok a tanfolyamhoz :

Ajándékba kapsz egy olyan különleges Védelmi Kristálycsomagot, amely vonzza a pozitív energiákat, erősíti külső-belső védelmi vonalaidat és az aurádat. Megvéd minden ártó és negatív energiától, külső behatástól.

Plusz ajándék még Reiki Tanfolyamhoz egy Online Számmisztika vagy Személyiségfejlesztő Tanfolyam(Csak átutalásos vagy kártyás fizetés esetén)

A következő várható tanfolyami időpont Budapesten:

2020. július 19. vasárnap

A tanfolyam 9 órakor kezdődik és kb. 17 órakor végzünk.

Reiki II. Tanfolyam – 2020. Június 21. vasárnap

Ezen a tanfolyamon megismerkedsz a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával. A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszámod és az energiaszinted. Lehetővé válik a távkezelés is.

Előfeltétele: Reiki I.

A tanfolyam díja : 21.500 Ft

Ezen a tanfolyamon ajándékba kapsz egy olyan különleges Kristálycsomagot, amely segít a belső harmónia és egyensúly megtartásában. Oldja a stresszt, növeli az életerőt, vitalitást. Beindítja a méregtelenítő és az öngyógyító folyamatokat, megvédhet a betegségektől.

A következő várható tanfolyami időpont Budapesten:

2020. Június 21. vasárnap

Reiki Mester Tanfolyam

Ez a tanfolyam az első lépés a Mesterré válás útján. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgésszámod és az energiaszinted. A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a Mester energiához. Ezen a Tanfolyamon az Ajándék egy általad választott bármilyen másik tanfolyam.

Előfeltétele: Reiki I. és II.

Tanfolyami díj: 47.500.- Ft.

Időpont : 2020. Nyár

Reiki gyakorlás – Reiki Klub

Ha a reiki bármelyik fokozatát elvégezted, a tanfolyam után is bármikor lesz lehetőséged gyakorlásra és tapasztalat cserére. Erről a lehetőségről a tanfolyamon fogunk beszélni.

Ez is fontos :

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen gyógyszeres terápiát.

A spirituális gyógyító tanfolyamok célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A képzések, kezelések nem helyettesítik, hanem csak kiegészítik a szakszerű orvosi ellátást.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.