Mint minden weboldal, a teremtsjovot.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. Elfogadom
Termékek Menü

Radiesztézia Tanfolyam

Radiesztézia Tanfolyam

radiesztézia
A radiesztézia tanfolyamon elsajátíthatod a Lengyel pálca használatát, melynek segítségével olyan dolgokat teszel láthatóvá, amelyek a szem számára láthatatlanok!

A pálca segítségével kitudod mérni a csakrák és az aura működését, méreteit, az ételek, italok energiaszintjeit, az emberek számára káros vízereket és Hartmann hálót.
Szintén mérhető a pálcával az Angyalok és más Szellemi lények jelenléte és energiája.

Mérhető a televízió, a mikrohullámú sütő vagy bármilyen elektromos készülék sugárzása, így lehetőségünk van arra, hogy elkerüljük ezeket a káros sugárzásokat!

A tanfolyam anyagából megtanulod azt, hogyan tudsz helyes választ kapni a pálca segítségével egy eldöntendő kérdésre, pontos választ ad különböző életszituációkban.

A pálca segítségével kimérheted a lakásodat, így megtudod állapítani, hogy hol van a szobában a számodra legelőnyösebb fekhely, ahol nyugodtan tudsz majd pihenni.

A pálcázás fejleszti érzékeinket, intuíciónkat. Erősíti a koncentrációs képességed!

A pálca segítségével megtalálhatod az elveszettnek hitt tárgyaidat.

A Tanfolyam díja : 16.000 Ft, amely tartalmazza a Lengyel Pálca árát is!

Előfeltétele: Nincs

A következő várható tanfolyami időpont Budapesten :

2020. június

A Radiesztézia tanfolyam kizárólag szórakoztatási célt szolgál és nem minősül szakmai és/vagy orvosi tanácsnak. A tanfolyam kizárólag személyes célra használható.
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.