Mint minden weboldal, a teremtsjovot.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. Elfogadom
Termékek Menü

Angyal Tanfolyam

R.A.I. Angyal I. Tanfolyam

angel

Számtalan történetet ismerünk arról, hogy az angyaloknak nevezett, tisztán szellemlények képesek bennünket segíteni, irányítani, vezetni. Volt idő, amikor könyvek sokaságát írták róluk, de olyan kor is akadt, amikor az emberek ostobaságnak tartották az angyalok létezését és mindent elkövettek, hogy ezt tudatukból kiirtsák. Úgy ahogy megmaradt néhány főangyal visszafogott tisztelete, és a gyermekekre vigyázó őrangyalok képe.

Új fejezetet jelentett, amikor F.E. Eckard Strohm 1989-ben megjelentette Atlantisz Angyalai című könyvét.

Nem szívesen nyúltunk hozzá a könyvesboltok polcain, mikor végre magyarul is kiadták. Aztán egyre ismertebbé lett a könyv, sőt gyakorlattá vált életünkben a benne felkínált lehetőségek mindennapos használata.

Megértettük, hogy a teremtéssel együtt ők is részei lettek a világnak. Megszerettük őket. Megtapasztaltuk, hogy a fizikai jelenségek mögött ott van egy, vagy egy egész angyal sereg. Nap-, Föld-, Víz-, Levego angyala, s még sorolhatnám a sort szinte vég nélkül. A könyvből megtudhattuk, hogy Atlantiszon milyen rituálékkal hívták segítségül őket, mennyire részei voltak az akkori életnek. Megtudtuk azt is, hogy a Krisztus korabeli Esszénusok szintén mindennap az Angyalok segítségét kérték, amit aztán meg is kaptak. Kiderült, hogy szeretik ha mi is segítségül hívjuk őket, hiszen feladatuk az emberek segítése, akár tudomásul vesszük őket akár nem. A könyvben leírtak alapján mi magunk is hívhatjuk őket , de megkönnyíti a munkánkat, ha a R.A.I. által kiképzett oktatók segítségével sajátítjuk el az angyalkommunikáció művészetét.

R.A.I. Angyal I. - 2020. Július 18. szombat

 
angel

A tanfolyamon megtudod, kik az angyalok, megtapasztalod a lényüket, energiájukat. Biztoste is ismersz gyermekkorodból történeteket őrangyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük! Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok; az elemek angyalai; azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, segíthetnek nekünk a gyógyításban, stb.

A tanfolyamon az ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítod, hogyan készülhetsz fel az angyalokkal való találkozásra, hogyan veheted fel velük a kapcsolatot, és így betekintést nyerhetsz az angyalok világába.

A nap fénypontja az Angyalkérés rituálé, ahol egy szertartás keretében kérhetsz az angyaloktól segítséget az Életed bármely területére. (Párkapcsolat, Anyagiak, Karrier, Siker, Egészség, Harmónia, Spirituális fejlődés, Védelem, stb)

A tanfolyam díja : 13.500 Ft

Előfeltétele: Nincs

A következő várható tanfolyami időpont Budapesten :

2020. július 18. szombat

 

Angyalharmónia Tanfolyam

angel

Ezen a napon is még jobban mélyítjük az Angyalokkal való kapcsolatunkat, olyan hétköznapokon is jól használható technikákat tanulunk, amelyekkel Angyalokkal dolgozunk, Angyalokat kérünk fel a harmóniára, védelemre, bármilyen ügy megsegítésére.

Megtanuljuk értelmezni az Angyali jeleket és követni az égi útmutatásokat.
Megismerkedünk az Arkangyalokkal, tudni fogod, hogy milyen ügyben, melyik Arkangyal segítségét kérheted.

Készítünk Mihály Kristályt, amelyet ha magadnál tartasz, akkor Mihály Arkangyal védelmét és támogatását fogod érezni az életed minden területén.

 

Tanfolyami díja : 14.000.- Ft.

Előfeltétele: Angyal I.

A következő várható tanfolyami időpont Budapesten :

2020. Szeptember 26. szombat

R.A.I. Angyal II. Tanfolyam

angel

 

Még további tapasztalatot szerezhetnek a tanulók a tudatosan felépített meditációk által. Megélik azt, hogy az őrangyalok mindig az oldalunkon állnak, és segítenek bennünket életfeladatunk megtalálásában és megoldásában.

Segítséget adnak abban, hogy megértsük a bennünket ért szenvedések értelmét. Különböző technikákkal még kiegészül az angyalhívások lehetősége. Az Angyal II.-es tanfolyamokat a R.A.I. központ megbízásából Dr. Regéczy Zsolt és Borbély János tartja.

 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.