Mint minden weboldal, a teremtsjovot.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. Elfogadom
Termékek Menü

Spirituális Mester Képzés

Spirituális "Mester" Spiritiszta Képzés

magic_happens

Budapesti Stúdiónk képzése a Spirituális Mester képzés.

A képzés fél-1 éves időtartamú és 12 hétvégi napon vagy igény szerint hétköznap kerül megrendezésre!

A következő várható képzés indulásának időpontja

2020. Június 14. vasárnap

spiritualis_gyogyito
  • A Reiki elsajátítása és Beavatás Mesteri szintig
  • AGM Aktív Szellemi módszer képzés
  • Angyal Rituálé
  • Angyalkommunikáció
  • Bevezetés a Kristályok világába
  • Radiesztézia képzés
  • Atlantiszi Technikák
  • Fehérmágus technikák
  • Reinkarnációs Utaztatás

A képzésről összesen 8 Nemzetközileg elismert oklevél

kerül kiállításra!

A 15 alkalomból álló fél-1 éves képzés ára egyben fizetve 159.900 Ft vagy pedig részletre 14 X 14.000 Ft.

Érdeklődni vagy jelentkezni az info@teremtsjovot.hu e-mail címen lehet.

A Képzés Tematikája Bővebben

1.nap - Reiki 1-es Tanfolyam És Beavatás

miako2

2020. Június 14. vasárnap - Különálló tanfolyamként is végezhető! Meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódsz az Isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítod a kézrátétellel történő harmonizálás alapjait.

A beavatásokon keresztül megtapasztalod a belső, csatornáid megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámod és energiaszinted lényeges megemelkedését.

   

2. nap - Szellemenergetika I. Alap Képzés

floating

F. E. Eckard Strohm több, mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az általa "aktív szellemenergetikának" nevezett energetikai harmonizáló rendszert, mely az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki.

A több lépcsőből álló rendszer fokozatai egymásra épülnek, egyre mélyebbre vezetve a tanulót a szellemenergetika rejtelmeibe. A tanfolyamon megismerkedünk az Aktív Szellemenergetika történetével, alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával.

A tanfolyamon szó van az egészség-betegség mélyebb, átfogóbb értelmezéséről, a pszichikai háttér jelzéseiről. Gyakorlás során elsajátítod az Aktív szellemenergetika technikáit, melyekkel ezután hatékonyan kezelhetsz.

3. nap - Szellemenergetika II. Haladó Képzés és Beavatás

sunset_woman

Megismerkedünk az önkezelés lehetőségeivel, technikáival, megtanulod, hogyan lehet távdiagnózist készíteni, és elsajátítod a távkezelés módszereit.

Szó lesz a színek, kristályok hatásairól, alkalmazhatóságairól is. A beavatással egy szellemi segítő kerül melléd, aki segítséget tud nyújtani a gyógyításnál és aki ezután mindig mellette marad, hogy támogassa és utat mutasson neked elősegítve fejlődésed.

A tanfolyam elvégzése után lehetőség van Pszi tanfolyam továbbképzésre.

4. nap - Angyalkommunikáció Gyakorlati Képzés és Beavatás

angel2

Ezen a napon megismerkedünk az angyalokkal, megtapasztaljuk a lényüket, energiájukat. Biztos neked is vannak ismernek történeteid az Angyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük!

Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok; az elemek angyalai; azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, segíthetnek nekünk a gyógyításban, stb. Az Ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítod, hogyan készülhetsz fel az angyalokkal való találkozásra, hogyan veheted fel velük a kapcsolatot és így betekintést

5. nap - Reiki II. Fokozat Elsajátítása és Beavatás

miako2

Ezen a napon megismerkedsz a 2. Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával.

A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszámod és az energiaszinted. Lehetővé válik a mentális eredetű problémák kezelése, illetve a távkezelés is.

A 2. fokozat beavatása után képessé válsz helységeket levédeni mindenféle ártó és negatív energiától, földsugárzástól. Ételt, italt tudsz majd energiával feltölteni, egészségessé tenni, semlegesíteni negatív tulajdonságait!

6. nap - Angyalterápia Tanfolyam

angel3

Az Angyalterápia napon olyan technikákat tanulunk, amelyekkel Angyalokkal dolgozunk, Angyalokat kérünk fel a harmónikus élet elérésére. Tovább mélyítjük az Angyalokkal való kapcsolatunkat, beszélgetést kezdeményezünk velük Angyal táblán keresztül!

Megtanuljuk értelmezni az Angyali jeleket és követni az égi útmutatásokat.
Megismerkedünk az Arkangyalokkal, tudni fogod, hogy milyen ügyben, melyik Arkangyal segítségét kérheted.

Készítünk Mihály Kristályt, amelyet ha magadnál tartasz, akkor Mihály Arkangyal védelmét és támogatását fogod érezni az életed minden területén.

7. nap - Bevezetés a Kristályok birodalmába, Gyógyítás Kristályokkal

mineral

A mai tudomány is elismeri, hogy a kövekkel való harmonizálás olyan terápia, amely hatással van a testre, lélekre, szellemre.

A Kristályvarázs alaptanfolyamon 10 olyan kővel ismertetlek meg, mely nagyon pozitív hatással lesz az életedre. Segítik a szerelmi életed, megvédik az egészségedet, támogatják a spirituális fejlődésedet, sikert és anyagi bőséget vonzanak be az életedbe. Megtanulunk a kövekkel testet, lelket, szellemet harmonizálni.

8. nap - Arolo 1. Tanfolyam

mineral

A R.A.I. az AROLO-t intelligens, isteni eredetű energiaként határozza meg, ami emberek, állatok és növények egészség megőrzését szolgálja. Emellett az AROLO TIFAR egy átfogó filozófiai és tudományos rendszer, ami magában foglal minden létező természeti törvényt és az azokban rejlő lehetőségeket.

Az AROLO egyedi diagnosztika rendszere lehetővé teszi a problémáink okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését. Felismerhetővé válnak a folyamatban levő karmikus tanulófolyamatok is, és elősegíthető ezek gyorsabb, könnyebb befejezése. Az AROLO diagnosztikai rendszere hasonló módon dolgozik, mint a delfinek „hang radarja”. Tudósok megfigyelései szerint a delfinek kiküldött energiaimpulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat.
harmonizálni!

Ezen a tanfolyamon megismerkedsz az AROLO gondolkodásmódjával, különleges diagnózis rendszerével és harmonizálási lehetőségeivel.
Kód szimbólumok segítségével hozzáfér a páciens különböző energetikai szintjeihez, így választ kaphat arra, milyen szinten van az adott állapot vagy probléma oka, és ehhez milyen tünetek tartoznak. Felismerhetővé válnak a karmikus folyamatok és tanulófolyamatok is.

Az avatás által a tanuló átéli a csatlakozást Atlantisz mestereinek energiaszintjéhez.

9. nap - Arolo 2. Tanfolyam

mineral

Az AROLO II. fokozata lehetővé teszi a páciens különböző energetikai szintjeinek és energiastruktúráinak módosítását. Ennek tisztító, erősítő és harmonizáló hatása van, megszünteti a kialakult energia blokkokat.

Új lehetőség lesz támogatni a karmikus folyamatokat és tanulófolyamatokat, így könnyebbé tenni spirituális fejlődésünket és az életünket.

Lehetővé válik a páciens számára megfelelő élelmiszerek, vitaminok, ásványi anyagok, kozmetikumok kitesztelése, valamint homeopátiás szerek megfelelő adagolásának és potenciáljának személyre szabott módon beállítása. gyógyítani!

10. nap - Radiesztézia Képzés

globe

A radiesztézia tanfolyamon elsajátíthatod a Lengyel pálca használatát, melynek segítségével olyan dolgokat teszel láthatóvá, amelyek a szem számára láthatatlanok!

A pálca segítségével kitudod mérni a csakrák és az aura működését, méreteit, az ételek, italok energiaszintjeit, az emberek számára káros vízereket és Hartmann hálót.

Szintén mérhető a pálcával az Angyalok és más Szellemi lények jelenléte és energiája.

Mérhető a televízió, a mikrohullámú sütő vagy bármilyen elektromos készülék sugárzása, így lehetőségünk van arra, hogy elkerüljük ezeket a káros sugárzásokat!

A tanfolyam anyagából megtanulod azt, hogyan tudsz helyes választ kapni a pálca segítségével egy eldöntendő kérdésre, pontos választ ad különböző életszituációkban.

11. nap - Bevezetés a Fehérmágiába

spiritual_things

Mágikus védelmek készítése, aura tisztítás, helységtakarítás ártó energiáktól és lényektől.

Egészséget károsító átkok, elementárok, rontások érzékelése, levétele és hatásai . Csakra és Aura tisztítási technikák.Tárgyak megtisztítása negatív energiáktól.

12 nap : Fehérmágia haladó szint

spiritual_things

 

Energiák létrehozása, érzékelése, irányítása, összpontosítása. Tárgyak és folyadékok programozása, (programozott ital készítés),

Talizmánok és amulettek készítése, távharmonizálás, szenteltvíz készítés. Atlantiszi technikák bemutatása

13 nap : Fehérmágia Mester szint

spiritual_things

 

A legmagasabb szintű Aura és Csakra mélyharmonizáló technikák  megismerése

Tisztánlátás és tisztánérzékelés gyakorlatok

 

 

 

 

14. nap - Vizsga Reiki Mester Beavatás és az Igazolások átadása

miako2

Ez a tanfolyam az első lépés a Mesterré válás útján.

A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgésszámod és az energiaszinted.

A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a Mester energiához.

15. nap - Ajándék Reinkarnációs Utaztató és Aura látás Tanfolyam

aura

A tanfolyam elvégzésével bárkit visszatudunk vinni előző több előző életébe, megtalálva a jelen életét nehezítő problémák okait.

A betegségek, lelki szenvedéseink okai mostani életünk korábbi szakaszaiban illetve előző életeinkben megtalálhatók. Az utazó így szembesülhet az életét nehezítő okokkal és az utazás megoldást kínál ezen problémák megoldására.

A 15. Tanfolyami nap már ajándék, nincs külön díja.

A tanfolyam árában benne van minden olyan eszköz amelyre a gyógyításhoz szükség van! ( Lengyel pálca, kristályok, stb)

A képzésről összesen 8 Nemzetközileg elismert igazolás

kerül kiállításra!

A 15 alkalomból álló 1 éves képzés ára egyben fizetve 159.900 Ft vagy pedig részletre 14 X 14.000 Ft.

Érdeklődni vagy jelentkezni az info@teremtsjovot.hu e-mail címen.

A következő várható tanfolyami időpont Budapesten :

2020. Június 14.

Tájékoztatlak, hogy nem állítok fel egészségügyi állapotoddal semmilyen diagnózist, nem rendelkezek orvosi képzettséggel és nem fogok javasolni semmilyen gyógyszeres terápiát.

A spirituális tanfolyamok célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindítja a szervezet önharmonizáló folyamatait.

A képzések nem helyettesítik, hanem csak kiegészítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.