Mint minden weboldal, a teremtsjovot.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. Elfogadom
Termékek Menü

Tarot Kártyavető Tanfolyam

Tarot Kártyavető Tanfolyam

Ősidők óta foglalkoztatja az embereket, vajon mit hoz a holnap?

Mi történik velem a jövő héten? Sikerülnek-e a terveim amiket meg szeretnék valósítani?

 • Úgy gondolod, hogy mindenki sorsa előre megvan írva és ez elől nincs menekvés?
 • Olyan kérdések foglalkoztatnak amelyekben nem tudsz dönteni?
 • A te életed sem úgy alakul ahogy szeretnéd?
 • Mindig kudarc a döntéseid végkimenetele?
 • Nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy eltervezted?
 • Sok nehézséggel kell megküzdened?
 • Nem érzed magad szerencsésnek?
 • Úgy érzed nem mindig támogatnak az égiek?
card

A Tarot kártyavető és sorselemző tanfolyam ebben tud neki segíteni.

Ha elvégzed a tanfolyamot, akkor a kártyák segítségével :

card2
 • Tudni fogod mit hoz a holnap
 • Segít a terveid sikeresen megvalósítani
 • A stresszt könnyedén le tudod győzni
 • Választ kaphatsz minden kérdésedre a múltaddal, jeleneddel és a jövőddel kapcsolatban
 • Tudni fogod, hogyan alakítsd úgy az életet, hogy sikeres és boldog legyél
 • Megtanulsz az Életedbe Bőséget, Szépséget, Harmóniát teremteni
 • Nem kell menekülnöd többet a problémák elől

Segít helyes döntéseket hozni és előre látni a döntéseid eredményét.

Tanácsokat fogsz kapni, hogy mit kerülj el, miben változtass, hogy egy teljesebb és szebb életet élhess.

A tanfolyam elvégzésével készülhetsz az izgalmakra, a pozitív változásokra!

Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez. A tananyagokat 10 héten keresztül e-mailben küldjük el Neked és heti szinten megbeszéljük a kérdéseidet!

Tanfolyam tematikája

A Tarot tanfolyamon többek között választ fogsz kapni olyan kérdésekre, mint pl. hogyan alkalmazhatod a Tarot-ot a tanácskérésnél? Hogyan és mit tudhatsz meg a képeken keresztül? Mire is világít rá a Tarot?

Az intuíció fog segítséget nyújtani a kártyalapok szimbolikájának értelmezésében, a teljes megértéséhez viszont elengedhetetlen az egyes kártyalapok pontos ismerete. Tanfolyamunkon megismerheted a Tarot rendszerét, felépítését és szimbolikáját, az egyes kártyalapok titokzatos jelentését, és a kirakási módszereket. Ezáltal mint önismereti módszerrel, egyre jobban felfedezed saját lelked, megtanulsz bízni ösztöneidben, intuícióidban.

A 10 hetes tanfolyam anyaga :

1. heti Tananyag :

Az első tanfolyamon megismerkedsz a Tarot történetével, különböző fajtáival és a használatának legfontosabb szabályaival.

Betekintést nyersz az Arkánumok varázslatos világába és elkezdjük megismerni a kártyák jelentését.

Megismertetlek egy olyan kirakási módszerrel is, melynek segítségével megtudhatod mi lesz a döntéseid következménye, így sokkal tudatosabban alakíthatod az életed.


2. heti Tananyag :

A második tanfolyamon beszélünk a Tarot és az Asztrológia összefüggéseiről, jelentőségéről. Az asztrológia az emberiség legrégibb szellemi és tapasztalati tudománya.

Tovább folytatjuk a kártyák megismerését és egy olyan kirakási rendszert tanulunk meg, amely az életünket nehezítő problémákra mutat megoldást.


3. heti Tananyag :

A harmadik héten még jobban belemélyülünk a Tarot fajtáinak rejtelmeibe és a kis Arkánum rendszerével és kártyalapjaival fogunk jobban megismerkedni. Kirakási rendszernek meg egy olyan technikát fogunk megtanulni, mellyel megismerheted bizonyos helyzetekben a lehetőségeidet, a várható nehézségeket és a rád váró feladatokat.


4. heti Tananyag :

Ebben az anyagban főként a gyakorlatról lesz szó, megtanulunk olyan technikákat, amelyik elősegítik a ráhangolódást, az elmélyülést és a lapok könnyebb megértését. Kirakásként pedig megtanulunk egy olyan mágikus kör elemzési technikát, mellyel sokkal jobban megismerheted önmagad, és az életfeladataid.


5. heti Tananyag :

Ezen a tanfolyamon egy nagyon izgalmas szertartást fogunk elvégezni, megtanuljuk beavatni és felszentelni a kártyát. Tovább ismerkedünk a lapokkal és megismertetlek az Éves kirakással, mellyel az előtted álló 1 évre tudsz tudatosan felkészülni.


6. heti Tananyag :

Már túl vagyunk a tanfolyam felén és egyre nagyobb igény lesz benned az önismereted fejlesztésére, ez az anyag ebben tud neked segíteni. Megtanulod, hogyan tudsz a kártyák segítségével meditálni, egyre könnyebben fogod felismerni a kártyák szimbólumainak jelentését. Kirakásnak pedig megtanulunk egy olyan asztrológiai kirakást, mely segítségével válaszokat kaphatsz párkapcsolati, anyagi és egészség jellegű kérdésekben.


7. heti Tananyag :

Ez a tananyag az intuíció fejlesztéséről szól. Technikákat kapsz, amelyek abban segítenek, hogy a megérzéseid ne hagyjanak cserben. Kirakásként pedig egy olyan technikát tanulunk meg, amely abban a helyzetben segít, ha választás előtt állsz és nem tudod, hogyan dönts.


8. heti Tananyag :

Ezen a héten olyan gyakorlatokat kapsz, amelyek fejlesztik a szimbólumban való gondolkodási készségedet és ezáltal egyre magabiztosabb leszel a lapok értelmezésében.  Fejlesztjük a képességeid. Kirakásnak pedig megtanulunk egy olyan módszert, amellyel bepillantást nyerhetsz egy adott helyzet múltjába, jelenébe és jövőjébe.


9. heti Tananyag :

Lassan elérkezünk a tanfolyam végéhez és ebben az anyagban megvizsgáljuk a Tarot és a Számmisztika összefüggéseit, amely az önismeret eszköze. Megismerhetjük általa, hogy mi végre születtünk a Földre, mi az, az Isteni küldetés, amit végre kell hajtanunk. Kirakási technikának pedig egy olyan módszert tanulunk, amely akkor tud segíteni, ha nem tudod, hogy mit kezdj egy adott problémával.


10. heti Tananyag :

Elérkeztünk a tanfolyam végéhez és ehhez méltóan egy nagyon izgalmas területet érintünk, ez pedig a gyógyítás, öngyógyítás. Olyan nagyon jól bevált módszerekkel ismertetlek meg, amely segíti visszaállítani a testi-lelki-szellemi harmóniát, beindítva ezzel az öngyógyítási folyamatokat.  Kirakásnak meg egy kifejezetten Szerelmi kérdésekben segítő technikát tanulunk, hozzásegítve akár téged, vagy akár más embert egy boldog kiegyensúlyozott párkapcsolathoz.

Úgy vélem,hogy a tanítót mint fogalom azt teljes egészében rátok szabták! Sok dolgot le lehetne írni pozitív dolgokat amiket átadtatok és ahogyan a tanítványokat oktatjátok és a tanfolyam után sem engeditek el kezüket.De ezeket át,illetve meg kell élni. Én azok közé a szerencsések közé tartozom akik ezt megtették! Tudom,hogy találkozunk, hisz van mit még tanulnom! Kívánom, hogy sok út kereső találjon meg bennetek akiknek te biztos segítesz!

Üdvözlettel: Robi

Nagyon köszönök minden tudást, amit már eddig is kaptam, és folyamatosan kapok általatok - szinte nem győzöm , akkora vágy van bennem, folyton olvasok utána a dolgoknak, hallgatom az előadásokat,videókat, és gyakorolom a technikákat.
Tényleg nagyon jó nálatok tanulni, örülök, hogy ide vezettek az angyalok..

Szeretettel : Bea

Nagyon örülök, hogy megtaláltam a honlapot, mert igazán sokat jelentettek a tanfolyamok, amiket végeztem nálatok. Az életem azóta nagyon sokat változott pozitív irányba, pedig a tanfolyamok kezdete óta 3 hónap telt el. Ahogy írták előttem olyan sokan, a tananyagok érthetőek, lényegre törőek és gyakorlatiasak. Az anyagi siker tanfolyam megváltoztatta a viszonyomat a pénzhez, a Feng Shui használatával fordult egyet velem a világ, és azóta sokat segítettem már a jóslás által másoknak is. Kívánom, hogy nagyon sikeres és gyümölcsöző legyen munkátok!

Üdvözlettel és hálával : Anna

A 10 részes levelező tanfolyam ára : 26.900 Ft helyett
Nyári Akcióban : 9.900 Ft

A tanfolyam nem tartalmazza a kártyacsomag árát. Amennyiben szeretnél kártyacsomagot, akkor szállítással együtt 6.190 Ft-ért tudjuk neked biztosítani. Az igényedet a jelentkezési űrlapon tudod megjelölni.

Határozottsági Bónuszok a Tanfolyamokhoz

Amennyiben 1 munkanapon belül befizeted a tanfolyamdíjat, az alábbi bónuszokat biztosítjuk!

Az Univerzális Energiával történő kézrátételes gyógyítás TITKOS technikájának a leírása. - AJÁNDÉK

Öt kifejezetten rád szabott Angyalszertartás komplex leírása, mellyel az életed bármelyik területére (Párkapcsolat, Egészség, Pénz, Karrier, Spirituális fejlődés, Harmónia, stb) kérhetsz az Angyaloktól! - Most ez is AJÁNDÉK!

Ha az Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, három Téged érintő fontos kérdésedre SORSELEMZÉS : AJÁNDÉK

Ha Négy vagy Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, Személyes Angyal, Reiki. Kristály vagy Radiesztézia tanfolyami részvételi lehetőség Budapesten : AJÁNDÉK

100 %-os pénz visszafizetési garancia

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 2. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A tanfolyam nyereségei a számodra :

 • Otthonról végezheted, nem kell utaznod
 • Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak
 • Könnyebben elérheted céljaidat
 • Elkezded megérteni Életed történéseit
 • Felismerheted Életfeladatod
 • Megismerheted Önmagad
crystal

A tanfolyam elvégzéséről e-mailben oklevelet küldünk, amelyet kitudsz majd nyomtatni. Van lehetőség postán is megkapni az oklevelet a stúdió aláírásával és bélyegzőjével, ennek előállítási és postázási költsége : 2.490 Ft.

Ne késlekedj, jelentkezz most a tanfolyamra és kezdjük már ma el a tanulást!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.