Mint minden weboldal, a teremtsjovot.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. Elfogadom
Termékek Menü

Radiesztézia Tanfolyam

Radiesztézia Tanfolyam

Ha a helyes válaszokat keresed az életedben!

A radiesztézia tanfolyamon elsajátíthatod a Lengyel pálca használatát, melynek segítségével olyan dolgokat teszel láthatóvá, amelyek a szem számára láthatatlanok!

 • Nyugtalanul alszol?
 • Sokszor rossz a közérzeted?
 • Sokat betegeskedsz?
 • Kevésnek érzed az életenergiád?
 • Éjszakánként rendszeresen felébredsz?
 • Reggel ébredés után fáradtnak érzed magad?
 • Folyamatosan csökken a munkateljesítményed?
 • Mindíg keresel valamit?
card

A Radiesztézia tanfolyam ebben tud neki segíteni.

Ha elvégzed a tanfolyamot, akkor a megszerzett tudás és a Lengyel pálca segítségével :

card2
 • Kitudod, magadnak választani azt a helyet ahol nyugodtabban alhatsz!
 • A geopatikus helyek elkerülésével erősödik az immunrendszered!
 • Egyre több életenergiád lesz!
 • Reggel kipihenten energiával telten ébredsz!
 • Megtalálhatod az elveszettnek hitt tárgyaid!
 • Jó döntéseket hozhatsz
 • Fogod tudni mérni a Szellemi világ energiáit

A tanfolyam elvégzése után Életed legizgalmasabb időszaka áll előtted, de a változáshoz Te is kellesz!

Elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekkel elérheted, hogy BŐSÉGBEN teljenek napjaid!

A pálca segítségével kitudod mérni a csakrák és az aura működését, méreteit, az ételek, italok energiaszintjeit, az emberek számára káros vízereket és Hartmann hálót.

Szintén mérhető a pálcával az Angyalok és más entitások jelenléte és energiája.

Mérhető a televízió, a mikrohullámú sütő vagy bármilyen elektromos készülék sugárzása, így lehetőségünk van arra, hogy elkerüljük ezeket a káros sugárzásokat!

A PÁLCÁZÁS FEJLESZTI ÉRZÉKEINKET, INTUÍCIÓNKAT! ERŐSÍTI KONCENTRÁCIÓS KÉPESSÉGED!

Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez. A tananyagokat 4 héten keresztül e-mailben küldjük el Neked és heti szinten megbeszéljük a kérdéseidet!

A tanfolyam elvégzésével készülhetsz az izgalmakra, a pozitív változásokra!

Tanfolyam tematikája

A tanfolyam 4 részből áll és új tananyagokat minden héten egy zárt tanulói fiókban éred el, amelyhez hozzáférést biztosítunk. A kérdéseidet is ezen a zárt rendszeren belül tudod feltenni.

A tanfolyam anyagából megtanulod, hogyan tudsz helyes választ kapni a pálca segítségével egy eldöntendő kérdésre, pontos választ ad különböző életszituációkban.

A pálca segítségével kimérhetjük a lakásunkat, így megtudod állapítani, hogy hol van a szobában a számodra legelőnyösebb fekhely, ahol nyugodtan tudsz majd pihenni.

A pálca segítségével megtalálhatjuk elveszettnek hitt tárgyainkat.

A 4 hetes tanfolyamon tananyaga :

1. heti Tananyag :

Az első tanfolyamon megismerkedünk a Radiesztézia történeteivel és a földsugárzások típusaival, hatásaival.

2. heti Tananyag :

A második tanfolyamon a lengyel pálca használatának szabályaival ismerkedünk és beszélünk az elektroszmog káros hatásairól.

3. heti Tananyag :

A harmadik héten a pálcázás kezdeti gyakorlati lépéseit sajátítjuk el és megtanuljuk mérni a különböző földsugárzásokat.

4. heti Tananyag :

Elérkeztünk a tanfolyam végéhez és az utolsó anyagban megtanuljuk mérni az aurát, a csakrákat és az égi lények, rezgések energiáit. Plusz megismertetlek egy olyan technikával, amelynek segítségével megtalálhatod az elveszettnek hitt tárgyaid. Szintén bónusz tudás, hogy megtanuljuk, hogyan tudsz a pálca segítségével jó döntéseket meghozni.

Először is további sikerekben gazdag életet kívánok egészségben eltölteni és köszönök mindent. A radiesztézia tanfolyam mellé elvárásaimat meghaladóan többet kaptam és csak ajánlani tudom másoknak is hogy felvegyék veled a kapcsolatot. A pénzem ellenértékét maximálisan megkaptam. Még egyszer köszönöm!

Üdvözlettel: Pali

A A radiesztézia tanfolyamról írnék néhány szót. Már régóta gyakorlom a radiesztézia alapjait, de ebből a tanfolyamból rengeteg plusz hasznos információt szereztem. A tanfolyam szövege nagyon egyértelműen van megfogalmazva, és jól átlátható.

Üdv : Attila

Hálás köszönet a tanfolyamokért,örülök,hogy részese lehettem,hasznos,lényegre törő,és izgalmas tananyag volt a gyógyitó mágia,és a radiesztézia is. Alig várom, hogy kimérjem a lakásom. Mindenkinek ajánlom!

Üdvözlettel : Csilla

A 4 részes levelező tanfolyam ára : 12.900 Ft helyett
Nyári Akcióban csak : 9.900 Ft

A tanfolyam díja nem tartalmazza a Lengyel Pálca árát. Amennyiben szeretnél pálcát, 3.490 Ft-ért tudjuk neked kiküldeni szállítási díjjal együtt.
Az igényedet a jelentkezési űrlapon tudod megjelölni.

Határozottsági Bónuszok a Tanfolyamhoz

Amennyiben 1 munkanapon belül befizeted a tanfolyamdíjat, az alábbi bónuszokat biztosítjuk!

Az Univerzális Energiával történő kézrátételes gyógyítás TITKOS technikájának a leírása. - AJÁNDÉK

Öt kifejezetten rád szabott Angyalszertartás komplex leírása, mellyel az életed bármelyik területére (Párkapcsolat, Egészség, Pénz, Karrier, Spirituális fejlődés, Harmónia, stb) kérhetsz az Angyaloktól! - Most ez is AJÁNDÉK!

Ha az Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, három Téged érintő fontos kérdésedre SORSELEMZÉS : AJÁNDÉK

Ha a négy vagy az öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, Személyes Angyal, Reiki. Kristály vagy Radiesztézia tanfolyami részvételi lehetőség Budapesten : AJÁNDÉK

100 %-os pénz visszafizetési garancia

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 2. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A tanfolyam nyereségei a számodra :

 • Otthonról végezheted, nem kell utaznod
 • Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak
 • Könnyebben elérheted céljaidat
 • Elkezded megérteni Életed történéseit
 • Felismerheted Életfeladatod
 • Megismerheted Önmagad
crystal

A tanfolyam elvégzéséről e-mailben oklevelet küldünk, amelyet kitudsz majd nyomtatni. Van lehetőség postán is megkapni az oklevelet a stúdió aláírásával és bélyegzőjével, ennek előállítási és postázási költsége : 2.490 Ft.

Ne késlekedj, jelentkezz most a tanfolyamra és kezdjük már ma el a tanulást!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.