Mint minden weboldal, a teremtsjovot.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. Elfogadom
Termékek Menü

Kristálygyógyászat

Kristály Tanfolyam

Lépj be a kristályok varázslatos birodalmába és éld meg
 az életedben bekövetkező csodát!

A kristályok a test energiáira ható rezgéseik révén hatékony testi,
lelki és szellemi gyógyításra képesek!

 • Kommunikációs nehézségeid vannak?
 • Úgy érzed sok a negatív ember körülötted?
 • Lapos a szerelmi életed?
 • Anyagi problémákkal küzdesz?
 • Nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd?
 • Kevésnek érzed az energiád?
 • Nehezen állsz ki magadért?
 • Önértékelési zavaraid vannak?
card

A Kristály tanfolyam tanfolyam ebben tud neki segíteni.

Ha elvégzed a tanfolyamot, akkor a kristályok segítségével :

card2
 • Sokkal könnyebben tudsz majd kommunikálni emberekkel!
 • Könnyedebben kitudsz állni magadért!
 • Egészségesebb életet élhetsz!
 • Megtudod magad védeni a lehúzó emberekkel szemben!
 • Felpezsdítheted szerelmi életed!
 • Áramlani fog a bőség az életedbe!
 • Egyre jobban alakulnak a dolgaid!

A tanfolyam elvégzése után Életed legizgalmasabb időszaka áll előtted, de a változáshoz Te is kellesz!

Elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekkel elérheted, hogy BOLDOGABB, SIKERESEBB és EGÉSZSÉGESEBB ember légy!

A tanfolyam elvégzésével készülhetsz az izgalmakra, a pozitív változásokra!

A mai orvostudomány is elismeri, hogy a kövekkel való gyógyítás olyan terápia, amely hatással van a testre, lélekre, szellemre.

A Kristálygyógyászat alaptanfolyamon 20 olyan kővel ismertetlek meg, mely nagyon pozitív hatással lesz az életedre. Az anyagokban leírt módszerek segítségével kiválaszthatod a személyes kristályodat, valamint megtanulod majd, hogy melyek azok a kristályok, amelyek segítik az életedet.

A TANFOLYAM NEM EGY VARÁZSPIRULA A GONDTALAN ÉLETHEZ, A POZITÍV VÁLTOZÁSHOZ TE IS KELLESZ!

Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál.

A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez. A tananyagokat 10 héten keresztül e-mailben küldjük el Neked és heti szinten megbeszéljük a kérdéseidet!

Tanfolyam tematikája

A tananyagokban részletes leírást találsz majd az egy-egy életterülethez(szerelem, egészség, karrier, bőség) rendelt kristály hatásairól, jellemzéséről, használati módjairól.

Megtanulod megtisztítani és energiával feltölteni a kristályokat.

Ha szeretnéd 2.990 Ft-ért szállítással együtt 10 olyan kristályt tudok neked elküldeni, amely segít megtalálni, a belső harmóniádat, egyensúlyodat. A siker kristályod segít elérni az anyagi bőséget, jólétet.

A szerelmi kristály felpezsdíti majd a szerelmi életed, megtapasztalod az igazi boldogságot. Szintén ajándék mégy egy olyan védelmező kristály, amely megvéd minden ártó és negatív energiától, megvédheted az otthonod, autód, stb.

Az egészség kristállyal pedig megvédheted magad mindenféle betegségtől, ha pedig beteg vagy, a kristály segíteni fog neked a felépülésben. Tudsz a kövekkel csakrákat tisztítani, energetizálni.

A 10 kristály ára szállítással együtt 2.990 Ft.

A jelentkező űrlapon tudod majd bejelölni, ha kéred a csomagot.

A 10 hetes tanfolyamon tananyaga :

1. heti Tananyag :

Az első tanfolyamon a kristályok történetével ismerkedünk és megtanuljuk a kristályokat megtisztítani, energiával feltölteni.

2. heti Tananyag :

A második tanfolyamon olyan kristálygyógyász technikákat osztok meg veled, amelyek segítségével tisztíthatod, harmonizálhatod, feltöltheted csakráidat és elkezdünk a kristályokkal ismerkedni.

3. heti Tananyag :

A harmadik héten arról tanulunk, hogy mire kell nagyon odafigyelned, ha a kristályokat a lakásban szeretnéd használni. Szintén folytatjuk a kövekkel való ismerkedést.

4. heti Tananyag :

Ebben az anyagban tovább mélyítjük az ásványokkal való kapcsolatunkat és megismerkedünk az Angyalok világával, együtt dolgozunk a kristályok segítségével ezekkel a csodálatos fényküldöttekkel.

5. heti Tananyag :

A tanfolyam sorozat felénél megmutatok neked több módszert is arra, hogyan választhatod ki személyes kristályodat, egy olyan ásványt, amely a számodra és céljaid eléréséhez a legmegfelelőbb.

6. heti Tananyag :

Már túl vagyunk a tanfolyam felén és egyre nagyobb igény lesz benned a kristályok megismerésére, ebben az anyagban tovább mélyítjük ismereteidet. Megismertetlek testi-lelki harmonizáló, gyógyító technikákkal, mellyel magadon és családtagjaidon is tudsz hatékonyan segíteni.

7. heti Tananyag :

Ebben az anyagban egy kicsit abban szeretnék neked segíteni, hogy te is bőségben élhess. Pénz és sikervonzás kristályok segítségével.

8. heti Tananyag :

Ezen a héten megtanuljuk hogyan állíthatod vissza a testi-lelki harmóniát a gyermekeknél és hogyan védelmezhetjük őket.

9. heti Tananyag :

Lassan elérkezünk a tanfolyam végéhez és ebben az anyagban arra kapunk útmutatást, hogy a különböző betegségek legyőzését milyen kristályokkal tudjuk segíteni.

10. heti Befejező Tananyag :

A tanfolyam végén megismertetlek egy TITKOS kristályprogramozási eljárással. Programozni lehet pl. egészségre, gazdagságra, sikerre, védelemre, bölcsességre, türelemre, harmóniára, szerelem vonzására, stb. Igazából csak a fantáziánk szab határt! Méltó befejezése ennek az izgalmas tanfolyamnak.

Évek óta Nálad, Tőled tanulok és most az utóbbi tanfolyamaid is teljesen lenyűgöztek. Minden szabad időmben a Számmisztikát, Kristálygyógyászatot, Feng-shuit, Radiesztéziát és a kártya tananyagokat olvasom, gyakorlom! A Radiesztézia a kedvencem most, alig várom, hogy kimérjem a lakásunkat.
Az anyagaid nagyon igényesek, lényegre törőek, érthetőek és nagyon értékesek. Köszönöm szépen, hogy lehetőséget kaptam Nálad a tanulásra. :)

Üdvözlettel: Anikó

Hálával és Köszönettel tartozom, az Égieknek és az Univerzumnak, hogy megtaláltalak benneteket a neten. Elvégeztem a Számmisztika, a Kristály és az Angyal-fehérmágia tanfolyamot. Minden tanfolyam rendkívül tanulságos, rengeteg ismeretre és használható információra tettem szert. Szinte mindent elkezdtem használni, amit nálatok tanultam. Ajánlom Mindenkinek!

Szeretettel : Zsuzsa

Úgy tettem ahogy tanfolyamon tanultam és össze is jött a munka. Nagyon megváltozott az életem mióta az útmutatásaid követem, köszönöm a lehetőséget!

Üdv : Tamás

A 10 részes levelező tanfolyam ára : 26.900 Ft helyett
Nyári Akcióban csak : 9.900 Ft

Határozottsági Bónuszok a Tanfolyamhoz

Amennyiben 1 munkanapon belül befizeted a tanfolyamdíjat, az alábbi bónuszokat biztosítjuk!

Az Univerzális Energiával történő kézrátételes gyógyítás TITKOS technikájának a leírása. - AJÁNDÉK

Öt kifejezetten rád szabott Angyalszertartás komplex leírása, mellyel az életed bármelyik területére (Párkapcsolat, Egészség, Pénz, Karrier, Spirituális fejlődés, Harmónia, stb) kérhetsz az Angyaloktól! - Most ez is AJÁNDÉK!

Ha az öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, három Téged érintő fontos kérdésedre SORSELEMZÉS : AJÁNDÉK

Ha Négy vagy öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, Személyes Angyal, Reiki. Kristály vagy Radiesztézia tanfolyami részvételi lehetőség Budapesten : AJÁNDÉK

100 %-os pénz visszafizetési garancia

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 2. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A tanfolyam nyereségei a számodra :

 • Otthonról végezheted, nem kell utaznod
 • Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak
 • Könnyebben elérheted céljaidat
 • Elkezded megérteni Életed történéseit
 • Felismerheted Életfeladatod
 • Megismerheted Önmagad
crystal

A tanfolyam elvégzéséről e-mailben oklevelet küldünk, amelyet kitudsz majd nyomtatni. Van lehetőség postán is megkapni az oklevelet a stúdió aláírásával és bélyegzőjével, ennek előállítási és postázási költsége : 2.490 Ft.

Ne késlekedj, jelentkezz most a tanfolyamra és kezdjük már ma el a tanulást!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.