Mint minden weboldal, a teremtsjovot.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. Elfogadom
Termékek Menü

Cigány Kártyavető Tanfolyam

Cigány Kártyavető Tanfolyam


A cigánykártya vető tanfolyamot mindenkinek ajánlom, aki szeretné tudni mi van a sorsában
és hogy mivel tudná az életét jobb irányba befolyásolni.
 • Bizonytalan vagy az Életed alakulásában?
 • Álmatlan éjszakáid vannak, a munkahelyi problémák, emberi kapcsolataid, stb miatt?
 • Aggódsz a szerelmi kapcsolatod alakulásáért?
 • Mindig sok rossz dolog történik veled?
 • Sokszor nem tudsz dönteni?
 • Úgy érzed egy helyben toporogsz?
 • Sokat hibáztatod magad?
 • Negatív gondolatok gyötörnek ?
card

A Cigány kártyavető tanfolyam ebben tud neki segíteni.

Ha elvégzed a tanfolyamot, akkor a kártyák segítségével :

card2
 • Tudatosan fogod tudni irányítani az Életed történéseit!
 • Nem kell többet lemondanod a Bőségről, Boldogságról!
 • Tudni fogod, hogyan kerüld el a létbizonytalanságot!
 • Hogyan kerüld el az életedet megnehezítő krízishelyzeteket!
 • Hogyan valósítsd meg a terveid!
 • Milyen döntéseket hozz, hogy jó irányba tereld az Életed!
 • Folyamatos felismerésed lesznek, hogy nincsenek véletlenek!

A tanfolyam elvégzése után Életed legizgalmasabb időszaka áll előtted!

A kártyák útmutatásai alapján tudni fogod miben változtass, hogy egy Teljesebb és Szebb Életet élhess.

Tanuld Meg Uralni a Téged körülvevő Anyagi Világot!

Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez. A tananyagokat 10 héten keresztül e-mailben küldjük el Neked és heti szinten megbeszéljük a kérdéseidet!

Tanfolyam tematikája

Az intuíció fog segítséget nyújtani a kártyalapok szimbolikájának értelmezésében, a teljes megértéséhez viszont elengedhetetlen az egyes kártyalapok pontos ismerete. Tanfolyamunkon megismerheted a Cigánykártya rendszerét, felépítését és szimbolikáját, az egyes kártyalapok titokzatos jelentését, és a kirakási módszereket. Ezáltal mint önismereti módszerrel, egyre jobban felfedezed saját lelked, megtanulsz bízni ösztöneidben, intuícióidban.

A 10 hetes tanfolyam anyaga :

1. heti Tananyag :

Az első tanfolyamon megismerkedsz a Cigánykártya történetével, különböző fajtáival és a használatának legfontosabb szabályaival.


2. heti Tananyag :

A második tanfolyamon betekintést nyerünk a lapok varázslatos világába és elkezdjük megismerni a kártyák értelmezéseinek a technikáját.


3. heti Tananyag :

A harmadik héten a Cigánykártya és az egészség kapcsolatáról tanulunk.


4. heti Tananyag :

Ebben az anyagban főként a gyakorlatról lesz szó, megtanulunk olyan technikákat, amelyik elősegítik a ráhangolódást, az elmélyülést és a lapok könnyebb megértését. Kirakásként pedig megtanulunk egy technikát, amellyel ki tudod elemezni, hogy mi lesz egy-egy döntésed eredménye.


5. heti Tananyag :

Ezen a tanfolyamon a jóslás felelősségéről tanulunk és arról, hogy milyen következménye lehet egy-egy döntésnek.


6. heti Tananyag :

Már túl vagyunk a tanfolyam felén és egyre nagyobb igény lesz benned az önismereted fejlesztésére, ez az anyag ebben tud neked segíteni. Egy olyan kirakási módszert ismerünk meg amellyel megvizsgálhatod egy adott helyzet múltját, jelenét, jövőjét.


7. heti Tananyag :

Ez a tananyag az intuíció fejlesztéséről szól. Technikákat kapsz, amelyek abban segítenek, hogy a megérzéseid ne hagyjanak cserben. Kirakásként pedig egy olyan technikát tanulunk meg, amellyel nagyon jól lehet elemezni párkapcsolati, anyagi, egészségügyi helyezeteket.


8. heti Tananyag :

Ezen a héten a cigánykártya lapok és az asztrológia összefüggését vizsgáljuk. Megnézzük, hogy a lapok mely bolygókhoz kapcsolhatók, segítve ezzel is az értelmezéseket. Kirakásnál egy olyan mágikus technikát tanulunk, mellyel elemezhetjük a jövőbeni lehetőségeinket, hozzásegítve a tudatos döntésekhez.


9. heti Tananyag :

Lassan elérkezünk a tanfolyam végéhez és ebben az anyagban arra kapunk útmutatást, hogy az egymás mellé kerülő lapok jelentései, miként változnak különböző kombinációkban.


10. heti Tananyag :

Elérkeztünk a tanfolyam végéhez és még tovább mélyítjük azokat az ismereteinket, amelyek a lapok kombinációjából adódnak.  Ehhez az anyaghoz érve már fel leszel vértezve annyi tudással. hogy már csak a gyakorláson múlik minden.

Először is szeretnem megköszönni a tanultakat Nektek! A Tarot kártya, Feng Shui, Angyal és Fehér mágia tanfolyam nagyon jó hatással volt az életemre. Rengeteg dolgot tanultam és változtattam a tanfolyamok óta az életemen. A legjobbakat kívánom Nektek! Mindenkinek csak ajánlani tudom a tanfolyamokat!

Üdvözlettel: Laura

Tudom már nagyon sokan elmondtuk, elmondták előttem is, hogy a tanfolyamaid anyagai érthetően, világosan, könnyen elsajátíthatóan vannak össze állítva, megfogalmazva. Valamennyi tanfolyami anyaggal maximálisan meg vagyok elégedve. Minden eddigi anyagért csak nagy köszönettel tartozom.

Szeretettel : Ica

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget hogy, nálatok tanulhattam. Már a harmadik tanfolyamot végzem nálatok. Az Anyagaid nagyon igényesek , lényegre törőek és érthetőek. Engem teljesen lenyűgöztek, nagyon sokat tanultam belőlük. Sok szeretettel ajánlom mindenkinek.

Anna.

A 10 részes levelező tanfolyam ára : 26.900 Ft helyett
Nyári Akcióban : 9.900 Ft

A tanfolyam nem tartalmazza a kártyacsomag árát. Amennyiben szeretnél kártyacsomagot, akkor szállítással együtt 1.990 Ft-ért tudjuk neked biztosítani. Az igényedet a jelentkezési űrlapon tudod megjelölni.

                                  Határozottsági Bónuszok a Tanfolyamokhoz

Amennyiben 1 munkanapon belül befizeted a tanfolyamdíjat, az alábbi bónuszokat biztosítjuk!

Az Univerzális Energiával történő kézrátételes gyógyítás TITKOS technikájának a leírása. - AJÁNDÉK

Öt kifejezetten rád szabott Angyalszertartás komplex leírása, mellyel az életed bármelyik területére (Párkapcsolat, Egészség, Pénz, Karrier, Spirituális fejlődés, Harmónia, stb) kérhetsz az Angyaloktól! - Most ez is AJÁNDÉK!

Ha az öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, három Téged érintő fontos kérdésedre SORSELEMZÉS : AJÁNDÉK

Ha négy, vagy öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, Személyes Angyal, Reiki. Kristály vagy Radiesztézia tanfolyami részvételi lehetőség Budapesten : AJÁNDÉK

100 %-os pénz visszafizetési garancia

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 3. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A Tanfolyam nyereségei számodra:

 • Otthonról végezheted, nem kell utaznod
 • Beillesztheted a tudást a hétköznapjaidba
 • Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak
 • Könnyebben elérheted céljaidat
 • Elkezded megérteni Életed történéseit
 • Felismerheted Életfeladatod
 • Megismerheted Önmagad
crystal

A tanfolyam elvégzéséről e-mailben oklevelet küldünk, amelyet kitudsz majd nyomtatni. Van lehetőség postán is megkapni az oklevelet a stúdió aláírásával és bélyegzőjével, ennek előállítási és postázási költsége : 2.490 Ft.

Ne késlekedj, jelentkezz most a tanfolyamra és kezdjük már ma el a tanulást!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.