Mint minden weboldal, a teremtsjovot.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. Elfogadom
Termékek Menü

Anyagi Siker Tanfolyam

Anyagi Siker Tanfolyam

Érd el céljaid és vedd kezedbe az Anyagi irányítást!,

Ha szeretnél megszabadulni az adósságaidtól, anyagilag függetlenné válni,
kiszállni a mókuskerékből, ha szeretnéd elérni céljaid, elkerülni az adósságcsapdákat.
Ha szeretnél egy új autót, egy szép házat, körbe utazni a világot, segíteni másoknak,
akkor ez a tanfolyam neked szól!

 • Folyamatosan aggódsz a pénz miatt?
 • Tele vagy tervekkel, de nincsenek meg rá az anyagiak?
 • Bizonytalan vagy a jövődet illetően?
 • Úgy érzed, nem érdemled meg a bőséget?
 • Fizetésről fizetésre élsz?
 • Mindig azon gondolkodsz hogyan tovább?
 • Úgy érzed, valami mindig visszahúz?
 • Mindíg idő előtt kifogysz a pénzedből?
card

Az Anyagi Siker tanfolyam ebben tud neki segíteni.

Ha elvégzed a tanfolyamot, akkor a megszerzett tudás segítségével :

card2
 • Elérheted az anyagi függetlenséget!
 • Megtanulod, hogyan kezeld a pénzt!
 • Elkezded áttörni a korlátaidat!
 • Eltudod kerülni az adósságcsapdákat!
 • Megtanulod, hogyan építs jövedelmező vállalkozást!
 • Jó pénzügyi döntéseket fogsz hozni!
 • Anyagilag kiegyensúlyozott életed lesz!!

A tanfolyam elvégzése után Életed legizgalmasabb időszaka áll előtted, de a változáshoz Te is kellesz!

Elsajátíthatod azokat a technikákat, amelyekkel elérheted, hogy BŐSÉGBEN teljenek napjaid!

Neked mi a siker? Pénz? Gazdagság? Család? Karrier? Ez mindenkinél más és más.Ha megszeretnénk fogalmazni talán azt mondhatnánk, hogy egy érzés ami akkor tölti el az embert amikor a céljai felé halad és eléri azokat.

Ahhoz, hogy boldog legyél és teljes életet tudj élni, több minden is szükséges. A sikeres életnek csak az egyik, de mindenképpen fontos – része a pénz.  Mi ebben tudunk neked a segíteni!

A tanfolyam elvégzésével készülhetsz az izgalmakra, a pozitív változásokra!

Hogyan kerüljük el az adósságcsapdákat, az univerzum törvényei, bőség teremtése. Hogyan váljunk anyagilag függetlenné? Hogyan tehetünk szert passzív jövedelemre? A siker és a pénz titkai, a sikertelenség és az eladósodás okai!
 
A csodatévő szabály! Hogyan találjunk magunknak olyan munkát, munkahelyet, ami megelégedésünkre szolgál? Hogyan építhetünk sikeres vállalkozást, hogyan lehetünk elismertek?
 
Hogyan kereshetünk úgy még több pénzt, hogy közbe még több szabadidőnk maradjon?

Tanfolyam tematikája

A tanfolyam 10 részből áll és új tananyagokat minden héten egy zárt tanulói fiókban éred el, amelyhez örökös hozzáférést biztosítunk. A kérdéseidet is ezen a zárt rendszeren belül tudod feltenni.

A 10 hetes tanfolyamon tananyaga :

1. heti Tananyag :

Az első tanfolyamon megismerkedsz a bőségteremtés lehetőségeivel, a felelősségvállalással, az Univerzum törvényeivel és döntéseink lehetséges következményeivel. 

2. heti Tananyag :

A második tanfolyamon olyan technikákat osztok meg veled, melyekkel megvalósíthatod az általad vágyott életet és olyan dolgokat vonzhatsz magadhoz, amelyek megteremtik az életedben a bőséget!

3. heti Tananyag :

A harmadik héten olyan univerzális szabályokkal ismertetlek meg, amelyek segítenek abban, hogyan adj el a mindennapi életben termékeket, szolgáltatásokat!

4. heti Tananyag :

Ebben az anyagban megtanuljuk felismerni az adósság csapdákat és megismerkedünk olyan módszerekkel, amelyek segítenek kijönni ebből a hátralék spirálból.

5. heti Tananyag :

A tanfolyam felénél beszélünk a jó és a rossz adósság közötti különbségekről, hitelcsapdákról.

6. heti Tananyag :

Már túl vagyunk a tanfolyam felén és egyre nagyobb igény lesz benned a pénzügyi intelligenciád fejlesztésére, ez az anyag ebben tud neked segíteni. Megtanulunk pénzügyi tervet készíteni vállalkozásod beindításához.

7. heti Tananyag :

Ez a tananyag a Passzív jövedelemszerzési lehetőségekről szól. Megtanulod, hogyan teremthetsz pénzt úgy, hogy közben több szabadidőd is legyen.

8. heti Tananyag :

Ezen a héten megtanulunk jó és tudatos pénzügyi döntéseket hozni. Plusz tippeket, ötleteket, módszereket kapsz az anyagi függetlenség eléréséhez.

9. heti Tananyag :

Lassan elérkezünk a tanfolyam végéhez és ebben az anyagban arra kapunk útmutatást, hogyan találj magadnak olyan „munkát”, hivatást, amit imádsz csinálni és még jól meg is élsz belőle.

10. heti Befejező Tananyag :

Elérkeztünk a tanfolyam végéhez és ebben az anyagban egy szuperül működő vállalkozás indításához adunk ötleteket.  Ehhez az anyaghoz érve már fel leszel vértezve annyi tudással, hogy már csak a rajtad múlik az, hogy Bőségben, Boldogságban teljenek mindennapjaid!

Nagyon boldog vagyok, hogy a sok ezotériával foglalkozó iskola közül Benneteket választottalak. Az anyagok könnyen érthető, átlátható, egyértelműen megfogalmazott, bárki által könnyen elsajátítható szövegek. Kevés időm van tanulni, de amikor elkezdem, nem tudom abbahagyni. Az életem olyan szakaszához értem, hogy nagyon nagy szükségem van jó tanácsokra, hogy átlássam a dolgokat, megértsem hogy mi miért történik és adott esetben pozitív irányba befolyásoljam a történéseket.

Üdvözlettel: Zsani

A Tanfolyamok amiket elvégeztem nagyon sokat segítettek, mind a személyiségem megváltozásában, mind a dolgokhoz való hozzáállásomban. A tananyag nagyon jól áttekinthető értelmezhető, és nagyon jól használható. A benne lévő technikák, meditációk mindennapjaimban nagyon sok segítséget, megnyugvást adnak. Az Angyalkákkal való kapcsolatfelvétel, “munka” elmondhatatlanul csodálatos érzés! Mindenkinek ajánlom, aki az ezoterikával foglalkozik, vagy szeretne foglalkozni! Kívánok minden jót!

Szeretettel : Ingrid

Nagyon szépen köszönöm azt a sok segítséget, amit kaptam tőletek! Sokkal jobban érzem már magam és a dolgok is nagyon jól alakulnak!

Üdv : Editke

A 10 részes levelező tanfolyam ára : 17.900 Ft helyett
Nyári Akcióban csak : 9.900 Ft

Határozottsági Bónuszok a Tanfolyamhoz

Amennyiben 1 munkanapon belül befizeted a tanfolyamdíjat, az alábbi bónuszokat biztosítjuk!

Az Univerzális Energiával történő kézrátételes gyógyítás TITKOS technikájának a leírása. - AJÁNDÉK

Öt kifejezetten rád szabott Angyalszertartás komplex leírása, mellyel az életed bármelyik területére (Párkapcsolat, Egészség, Pénz, Karrier, Spirituális fejlődés, Harmónia, stb) kérhetsz az Angyaloktól! - Most ez is AJÁNDÉK!

Ha az Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, három Téged érintő fontos kérdésedre SORSELEMZÉS : AJÁNDÉK

Ha négy vagy öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, Személyes Angyal, Reiki. Kristály vagy Radiesztézia tanfolyami részvételi lehetőség Budapesten : AJÁNDÉK

100 %-os pénz visszafizetési garancia

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 2. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A tanfolyam nyereségei a számodra :

 • Otthonról végezheted, nem kell utaznod
 • Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak
 • Könnyebben elérheted céljaidat
 • Elkezded megérteni Életed történéseit
 • Felismerheted Életfeladatod
 • Megismerheted Önmagad
crystal

A tanfolyam elvégzéséről e-mailben oklevelet küldünk, amelyet kitudsz majd nyomtatni. Van lehetőség postán is megkapni az oklevelet a stúdió aláírásával és bélyegzőjével, ennek előállítási és postázási költsége : 2.490 Ft.

Ne késlekedj, jelentkezz most a tanfolyamra és kezdjük már ma el a tanulást!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.