Mint minden weboldal, a teremtsjovot.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. Elfogadom
Termékek Menü

Angyalmágia Tanfolyam

Angyal és Fehérmágia Tanfolyam

Lépj át ezen a kapun, s vedd kezedbe az életed irányítását. Legyél mágus vagy egy olyan ember,
aki tudja irányítani sorsát, szebb és boldogabb életet élhet!

 • Úgy érzed sok a rossz indulatú ember körülötted?
 • Sokszor van olyan érzésed, hogy tisztításra lenne szükséged?
 • Nem mindig alakulnak úgy a dolgaid ahogy szeretnéd?
 • Sok a nehézség az életedben?
 • Folyamatosan kavarognak a negatív gondolataid ?
 • Sokszor teszed fel a miért pont én, miért pont velem kérdést?
 • Olyan ember vagy akinek nem sok szerencséje van?
 • Úgy érzed, hogy te nem állsz égi oltalmazás alatt?
card

Az Angyal-Fehérmágia tanfolyam ebben tud neki segíteni.

Ha elvégzed a tanfolyamot, akkor a megtanult technikák segítségével :

card2
 • Megtanulsz kérni az Angyaloktól
 • Megtudod védeni magad a rossz szándékú emberektől
 • Képes leszel új szerelmet bevonzani, vagy a meglévőt megerősíteni
 • Megtanulod az energiákat érzékelni, irányítani
 • Eltudsz engedni olyan dolgokat, amelyek már nem szolgálnak téged
 • Megtanulsz az Életedbe Bőséget, Szépséget, Harmóniát teremteni
 • Képes leszel a gyógyításra, helyretudod majd állítani az egyensúlyt és a harmóniát.

A tanfolyamon megismered az Univerzum törvényeit és megtanulod, hogyan tudod a saját Életed jobbá tételére fordítani.

Tanácsokat fogsz kapni, hogy mit kerülj el, miben változtass, hogy egy teljesebb és szebb életet élhess.

A tanfolyam elvégzésével készülhetsz az izgalmakra, a pozitív változásokra!

Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet. Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez. A tananyagokat 10 héten keresztül e-mailben küldjük el Neked és heti szinten megbeszéljük a kérdéseidet!

Tanfolyam tematikája

A mágia tanfolyamon megismerkedhettek különböző angyal és fehér mágia gyakorlati technikáival és rituáléival, amit mindenki a saját életében is használhat. Ezekkel a technikákkal jelentősen javíthatunk élethelyzetünkön, segithetsz másoknak.

A 10 hetes tanfolyamon tananyaga :

1. heti Tananyag :

Az első tanfolyamon megismerkedsz a mágia történetével, bevezetünk a fehérmágia alapjaiba. Megismerkedsz a mágikus eszközökkel.


2. heti Tananyag :

Ezen a tanfolyamon megtanulod, hogyan védd le magad rossz indulatú emberektől és mindenféle ártó energiától. Megismerkedsz a csakrák és az aura fogalmával és technikát kapsz arra, hogyan tisztítsd, harmonizáld őket. Szintén ebben az anyagban megtanulod, hogyan takarítsd meg energetikailag azokat a helységeket, ahol a napjaidat és az éjszakáid töltöd. Meditációs és koncentrációs gyakorlatokat is végzünk.


3. heti Tananyag :

A harmadik héten megismerkedünk az Angyalokkal, a hierarchiájukkal és a feladataikkal.
Elvégzünk egy meditációt, melyben találkozhatsz Őrangyaloddal. Szertartásként elvégzünk egy szerelmi harmonizációs rituálét, megerősítheted a kapcsolatod, vagy ha még szingli vagy, bevonzhatod az életedbe az új szerelmet. Pluszba megtanulunk még egy olyan technikát, mely segít elkerülni a téged lehúzó alacsony rezgésű embereket.


4. heti Tananyag :

Megtanulsz Angyalpecsétet készíteni és egy szertartás keretében hívni és kérni az Angyaloktól. Megismertetlek egy olyan Meditációs technikával, melynek segítségével kommunikálhatsz az Angyalokkal.


5. heti Tananyag :

Az ötödik héten megtanulsz energiákat létrehozni, érzékelni, irányítani összpontosítani gyógyítás céljából. Szertartásként, ha szükséged van rá megcsinálunk egy Elengedés rituálét, mellyel olyan régi kapcsolatokat zárhatsz le, amelyek már nem szolgálják az Életed.


6. heti Tananyag :

Elérkeztünk a tanfolyam második feléhez, melyben első körben folyadékokat tanulunk meg programozni kizárólag gyógyítás, vagy valamilyen nemes cél elérése céljából.
Megtanuljuk önmagunk tudatalattiját programozni, mely segítenek megszabadítani korlátozó hiedelmeinktől. Ezen a héten is kapsz meditációs és koncentrációs gyakorlatokat.


7. heti Tananyag :

Te is szeretnéd ha rendelkeznél szerencsehozó amulettel? Ebben az anyagban elsajátíthatod, hogyan tudsz magadnak vagy akár másoknak is ilyen amulettet készíteni. Ezen kívül megismertelek még egy távgyógyító technikával, mellyel földrajzi távolságtól függetlenül is tudsz bárkinek segíteni.

Szintén ezen a héten megismerkedhetsz a gyertyák jelentőségével és megtanulhatsz olyan technikákat, amelyekkel az életed jobbá és boldogabbá tudod tenni.


8. heti Tananyag :

Sokszor érzed azt, hogy valaki rosszat akar neked? Vannak olyan pillanataid, amikor nem akar semmi összejönni? Ezen a héten ezt fogjuk vizsgálni, hogy milyen negatív rezgések okozzák ezeket a kellemetlen pillanatokat az életünkben. Megtanulod az átkokat, rontásokat felismerni és eltávolítani. Megismertetlek olyan technikákkal is, melyben az újonnan vásárolt vagy örökölt tárgyakat, hogyan tudod megtisztítani a negatív rezgésektől.


9. heti Tananyag :

Szeretnél új állást? Vagy vállalkozásod van és azt szeretnéd felfuttatni? Szeretnél Ingatlant vagy bármi mást eladni? Akkor ez a heti tananyag nagyon sokat fog neked segíteni céljaid elérésében. De egy nagyon izgalmas szertartás elvégzését is megtanulod, amellyel sikert, pénzt, karriert tudsz bevonzani az életedbe.


10. heti Tananyag :

A tanfolyam utolsó anyagában a tudatos teremtésre tanulhatsz technikákat, hogy az életed még szebbé, jobbá és boldogabbá tehesd. Elsajátíthatod azt a technikát is, melyben az Angyalok segítségével és engedélyével egy jobb sorsot teremts magadnak.

Úgy vélem,hogy a tanítót mint fogalom azt teljes egészében rátok szabták! Sok dolgot le lehetne írni pozitív dolgokat amiket átadtatok és ahogyan a tanítványokat oktatjátok és a tanfolyam után sem engeditek el kezüket.De ezeket át,illetve meg kell élni. Én azok közé a szerencsések közé tartozom akik ezt megtették! Tudom,hogy találkozunk, hisz van mit még tanulnom! Kívánom, hogy sok út kereső találjon meg bennetek akiknek te biztos segítesz!

Üdvözlettel: Robi

Nagyon köszönök minden tudást, amit már eddig is kaptam, és folyamatosan kapok általatok - szinte nem győzöm , akkora vágy van bennem, folyton olvasok utána a dolgoknak, hallgatom az előadásokat,videókat, és gyakorolom a technikákat.
Tényleg nagyon jó nálatok tanulni, örülök, hogy ide vezettek az angyalok..

Szeretettel : Bea

Nagyon örülök, hogy megtaláltam a honlapot, mert igazán sokat jelentettek a tanfolyamok, amiket végeztem nálatok. Az életem azóta nagyon sokat változott pozitív irányba, pedig a tanfolyamok kezdete óta 3 hónap telt el. Ahogy írták előttem olyan sokan, a tananyagok érthetőek, lényegre törőek és gyakorlatiasak. Az anyagi siker tanfolyam megváltoztatta a viszonyomat a pénzhez, a Feng Shui használatával fordult egyet velem a világ, és azóta sokat segítettem már a jóslás által másoknak is. Kívánom, hogy nagyon sikeres és gyümölcsöző legyen munkátok!

Üdvözlettel és hálával : Anna

A 10 részes levelező tanfolyam ára : 26.900 Ft helyett
Nyári Akcióban : 9.900 Ft

Határozottsági Bónuszok a Tanfolyamokhoz

Amennyiben 1 munkanapon belül befizeted a tanfolyamdíjat, az alábbi bónuszokat biztosítjuk!

Az Univerzális Energiával történő kézrátételes gyógyítás TITKOS technikájának a leírása. - AJÁNDÉK

Öt kifejezetten rád szabott Angyalszertartás komplex leírása, mellyel az életed bármelyik területére (Párkapcsolat, Egészség, Pénz, Karrier, Spirituális fejlődés, Harmónia, stb) kérhetsz az Angyaloktól! - Most ez is AJÁNDÉK!

Ha az öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, három Téged érintő fontos kérdésedre SORSELEMZÉS : AJÁNDÉK

Ha Négy, vagy  Öt tanfolyamos csomagra jelentkezel, Személyes Angyal, Reiki. Kristály vagy Radiesztézia tanfolyami részvételi lehetőség Budapesten : AJÁNDÉK

100 %-os pénz visszafizetési garancia

Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 3. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

A tanfolyam nyereségei a számodra :

 • Otthonról végezheted, nem kell utaznod
 • Tudsz segíteni barátaidnak, családtagjaidnak
 • Könnyebben elérheted céljaidat
 • Elkezded megérteni Életed történéseit
 • Felismerheted Életfeladatod
 • Megismerheted Önmagad
crystal

A tanfolyam elvégzéséről e-mailben oklevelet küldünk, amelyet kitudsz majd nyomtatni. Van lehetőség postán is megkapni az oklevelet a stúdió aláírásával és bélyegzőjével, ennek előállítási és postázási költsége : 2.490 Ft.

Ne késlekedj, jelentkezz most a tanfolyamra és kezdjük már ma el a tanulást!

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.