Mint minden weboldal, a teremtsjovot.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. Elfogadom
Termékek Menü

Gyakran Ismételt Kérdések

ONLINE KÉPZÉSEK KÉRDÉSEI

Hogyan rendelhetem meg a tanfolyamokat?

A tanfolyamok aloldalain a bemutató tartalom végén megtalálható egy Jelentkezem gomb, melyre rákattintva tovább jutsz egy olyan oldalra, ahol a Jelentkező űrlapot kitöltve tudsz jelentkezni a tanfolyamra/tanfolyamokra.Ugyanezt a Jelentkező űrlapot találod a Jelentkezés Online Tanfolyamra menüpontban is.

Mi történik a jelentkezésem után és hogyan tudom kifizetni?

A jelentkezésed leadása után, e-mailben pár órán belül fogsz kapni egy visszaigazolást, melyben benne lesz a díjbekérő számla, amely alapján eltudod utalni vagy Budapest bankban betudod fizetni a tanfolyam díját. A tandíj befizetése után automatikusan küldjük a számlát az e-mail címedre.

Mikor indul a tanfolyam?

A befizetett össze beérkezése után automatikusan indulunk a tanfolyamokkal, e-mailben fogod megkapni a tájékoztatót és az első anyagokat.

Mennyi ideig tart a tanfolyam?

A tanfolyamok választásod szerint 5 vagy 10 héten keresztül e-mailben küldött tananyagokból állnak, minden héten ugyanazon a napon kapod meg az anyagokat, amelyeken elkezdtük.

Milyen formátumban kapom meg az anyagokat?

Az anyagokat pdf formátumban küldjük, ezért fontos, hogy legyen a gépeden Acrobet Reader nevű ingyenes program, amely segítségével megtudod majd nyitni az anyagokat. Ha nincs ilyen programod kattints ide a letöltéshez.

Mobilon is tudom tanulmányozni az anyagokat?

Amennyiben a mobilodon is van Pdf olvasó program, természetesen igen.

Mi történik akkor ha nem azt kapom amire számítottam?

A tananyagokat nagy gondossággal és tapasztalattal állítottuk össze, ennek ellenére előfordulhat, hogy te másra számítottál. Ebben az esetben a 2. megkapott tananyagig van lehetőséged a 100%-os pénzvisszafizetési garanciával élni. Irsz nekünk egy lemondó e-mailt az info@teremtsjovot.hu e-mail címre és mi leállítjuk a további tananyagok küldését, töröljük az addig megadott adataidat és kérdés nélkül visszautaljuk neked a befizetett tandíjat.  

Ha kérdéseim lesznek a tanultakkal kapcsolatban, hogyan tehetem fel őket?

Mi elsősorban az e-mailes kommunikációt helyezzük előnyben, így e-mailben az info@teremtsjovot.hu e-mail címre bármikor tudsz írni nekünk a kérdéseiddel kapcsolatban. Általában pár órán belül, de legkésőbb 1 munkanapon belül válaszolunk. 

Milyen szintűek a tanfolyamok?

A tanfolyamok kezdő spirituális útkeresőknek szólnak, a tananyagok közérthetően vannak megírva és semmi olyan tanítást nem tartalmaznak amellyel saját magadnak vagy másnak árthatnál. A tanításinkat csakis jó célra, segítésre, gyógyításra, harmónia elérésére tudod használni. Megtanítjuk az alapokat, utána bármilyen magasabb szintű képzésen hatékonyan rész tudsz venni. A képzéseink a tökéletes első lépése annak, hogy elindulj Spirituális utadon és kezedbe vedd életed irányítását!

Szükséges-e beavatás a tanfolyamokhoz?

A tanfolyamok alap tanfolyamok, semmi olyan technikát nem tanítunk, ami csak a szükséges beavatás után működne. Beavatás csak személyes tanfolyamokon történik. 

Lesz vizsga a tanfolyam végén?

Mivel minden kérdésedet menetközben megbeszélünk, így nem lesz külön vizsga a tanfolyam végén. Rád van bízva mennyit építessz be az Életedbe a tanultakból. 

Kapok oklevelet a tanfolyamról?

Igen, oklevelet az aktuális törvénynek megfelelően állítjuk ki a tanfolyam elvégzéséről. Díjmentesen e-mailben nyomtatható pdf formátumú igazolást küldünk. Amennyiben te egy aláírt, lepecsételt igazolást szeretnél megkapni postán, erre is van lehetőség. A kiállított oklevél kifejezetten csak a tanfolyam elvégzéséről ad igazolást, nem ad semmilyen végzettséget/titulust és nem alkalmas semmilyen szakmai tevékenység végzésére.  Az igazolás előállítási és postázási költsége 2.490 Ft. Ennek az igényét a jelentkező űrlapon betudod jelölni.

Mennyi ideig tartanak a tanfolyamok és van-e lehetőség gyorsított képzésre?

A tanfolyamok 10 hetesek, de van lehetőség a tanfolyamok gyorsított elvégzésére, ami azt jelenti, hogy a normál 10 hét helyett 5 hét alatt eltudod végezni a tanfolyamokat. Ilyenkor egy héten két anyagot küldünk, így sokkal gyorsabban tudsz haladni, ha szeretnél. Ennek van egy költsége ami 990 Ft, függetlenül attól, hány tanfolyamot végzel. Ennek az igényét a jelentkező űrlapon betudod jelölni.

Alkalmas-e a kiállított igazolás/oklevél szakmai tevékenység végzésére, vállalkozói igazolvány kiváltására?

A tanfolyamok kizárólag otthoni szórakoztatási célt szolgálnak, nem minősülnek szakmai tanfolyamoknak, így a megszerzett igazolások vállalkozás kiváltására nem alkalmasak.

Milyen személyes tanfolyamokon vehetek részt nálatok?

A budapesti spirituális iskolánkban részt vehetsz : Reiki, Angyal, Kristály, Radiesztézia, Arolo, és különböző lélek masszázs tanfolyamokon. A Reiki és az Arolo tanfolyamok elvégzése után járó igazolás, alkalmas vállalkozás indítására, amennyiben rendelkezel Természetgyógyász Bioenergetikus végzettséggel.

BUDAPESTI SZEMÉLYES KÉPZÉSEK KÉRDÉSEI

Milyen személyes képzéseken vehetek részt nálatok?

Reiki, Angyal, Szellemenergetika, Kristálygyógyászat, Arolo, Radiesztézia, Tarot és cigánykártyavető,  Metamorf masszázs, Indiai Stresszoldó masszázs, Szeretet masszázs, Baba masszázs tanfolyamokon. A legtöbb tanfolyamunk 2-3 fokozatból áll. Szoktunk szervezni Asztro Workshopokat is, amely segít mélységeiben megismerni magunkat és segít tájékozódni, hogy utunkon, döntéseinkben megtaláljuk a helyes irányt.

Hol található a központotok?

Budapesten Zuglóban vagyunk megtalálhatóak. A központ nagyon jól megközelíthető Bkv járataival és személyautóval. Az épület előtt ingyenes parkolás áll rendelkezésre. A pontos címet jelentkezés után küldjük el.

Tudok vállalkozást indítani a kapott igazolásokkal?

Természetesen igen, amennyiben rendelkezel Természetgyógyász Bioenergetikus végzettséggel. Minden képzésünkről jár igazolás, de az önmagában nem alkalmas vállalkozói igazolvány kiváltásra. A Reiki, Arolo tanfolyamok elvégzéséről olyan igazolás kerül kiállításra, ami Természetgyógyász Bionergetikus végzettség mellett feljogosít a tevékenység végzésére.

A Spirituális mester képzésről kérhetek bővebb információt?

Igen, a Spirituális mester képzés egy 15 tanfolyamból álló komplex csomag. A képzés az alábbi tanfolyamokból áll : Reiki a mesteri szintig, Angyal kommunikáció és Angyal terápia, Szellemenergetika, Radiesztézia, Kristály, Fehérmágia, Arolo, Atlantiszi technikák, Reinkarnációs utaztatás, Aura látás.

A képzés ideje : 15 hétvégi nap, (Kb. 1 év), de van lehetőség hétköznap esti időpontokban is végezni a tanfolyamokat, ezeket mind megbeszéljük személyesen az 1. képzési napon. Bővebben a képzésről a Spirituális Mester Képzés menüpontban olvashatsz.

Van-e valamilyen előfeltétele a tanfolyamon való részvételnek?

Nincs, bárki elkezdheti a képzéseket, amennyiben erre hívást érez, a legfontosabb hogy légy nyitott.

Mennyibe kerülnek és milyen feltételekkel fizethetem a tanfolyamok díjait?

Minden egyes tanfolyam díját megtalálod a Spirituális tanfolyamok menüpontban, a Spirituális mester képzés ára egyben fizetve, 149.900 Ft, vagy pedig fizethető részletekben : 14 X 14.000 Ft az alkalmankénti díja. Így a 15 tanfolyamból 14-t kell fizetni, a maradék egy képzés pedig már ajándék.

Vannak-e gyakorlatok a tanfolyamokon?

Igen, elsősorban minden tanfolyam gyakorlat orientált, minden gyógyító technikát kipróbálunk élőben, nem maradnak benned kérdések. Utána könnyedén betudod építeni az életedbe a tanultakat. Csak rajtad áll, mennyit gyakorolsz, a feladott házi feladatokat mennyire becsületesen végzed el.

Mennyien vagyunk egy ilyen képzési napon?

Mi nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatokra, ezért a hétvégi csoportokat maximum 8-10 fővel, a hétköznapi csoportokat pedig maximum 2-4 fővel indítjuk, hogy mindenkivel egyesével tudjunk gyakorolni. A tanfolyamok családias hangulatúak, mindig fantasztikus hasonló érdeklődésű pozitív emberekkel tölteni a napot, komoly barátságok szövődnek egy-egy ilyen alkalomkor.

Mi történik ha nem tudok elmenni egy-egy képzési napra?

Nincs semmi probléma, mivel folyamatosan indítunk csoportokat, ezért bármikor tudod pótolni az elmaradt alkalmat.

A tanfolyamhoz szükséges eszközöket hol tudom megvásárolni?

Semmit nem szükséges megvásárolni, a tananyagokat és minden szükséges eszközt (Pl. Lengyelpálca, kristályok, stb) biztosítunk a képzéshez.

Mikor indul a legközelebbi képzés?

2020. nyarán indul a követező képzés Reiki 1-es tanfolyammal, ami egyben a Spirituális Mester képzés 1. része is. Természetesen a Reiki 1-es tanfolyamot lehet különállóan is végezni

Kik tartják a tanfolyamokat?

A tanfolyamok nagy többségét Nagy János Reiki Mester Tanár tartja, de több tanfolyamon vendégtanárok is részt vesznek. .

Ennyi megválaszolt kérdést szántunk ebbe a menüpontba, amennyiben még maradt benned bármi amire szeretnéd tudni a választ, kérlek írj nekünk az info@teremtsjovot.hu e-mail címre.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.