Mint minden weboldal, a teremtsjovot.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz. Elfogadom
Termékek Menü

Előadások

Előadás a Reikiről és az Angyalokról

Következő Ingyenes Előadás

Augusztus 29. Szerda 18 óra

 • Úgy érzed, hogy kimerült és fáradt vagy?
 • Szeretnél tenni a jobb közérzetedért és az egészségedért?
 • Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit tehetsz a szebb és jobb minőségű mindennapjaidért és Önmagadért a Reiki segítségével, akkor gyere el a Reiki előadásra.
 • Az Előadáson szó lesz arról, hogyan veheted saját kezedbe szeretnéd venni az életed irányítását, mit kell tenni tenni egészségedért. Szintén Neked szól az előadás,
sad_man
woman
 • Ha testi vagy lelki problémád van
 • Ha segíteni szeretnél családtagjaidon, ismerőseiden
 • Ha szeretnéd a stresszt könnyedén legyőzni
 • Ha nehézségek nélkül szeretnél megfelelni a kihivásoknak
 • Ha szeretnél magabiztosabb, határozottabb személyiség lenni
 • Ha minél kevesebb gyógyszert szeretnél bevinni a szervezetedbe és a már szervezetben lévőknek csökkenteni a mellékhatásait.
woman2
 • Ha szeretnél ellenállóbbá válni a környezeti hatásokkal szemben
 • Ha szeretnél Boldog Sikeres és Harmonikus életet élni.
 • Ha minél kevesebbet szeretnél orvosi rendelőkben üldögélni.

Egy kezelés keretében megtapasztalhatod a reiki csodálatos erejét.

energy_massage

Angyalok segítsége mindennapjainkban

angel

Számtalan történetet ismerünk arról, hogy az angyaloknak nevezett, tisztán szellemlények képesek bennünket segíteni, irányítani, vezetni. Az előadáson szó lesz arról kik azok az angyalok, milyen csodákra képesek, hogyan avatkoznak bele az ember életébe. megtanuljuk hogyan kérhetünk az angyaloktól. Az Angyalok mindig szerető gondoskodással mindig körülöttünk vannak és arra várnak, hogy mi segítséget kérjünk tőlük. Csak akkor avatkoznak az életünkbe, akkor szólnak bele a sorsunkba, ha megkérjük őket. Segítenek túljutni nehéz embert próbáló helyzeteken, próbálnbak bennünket a jó irányba terelni, hogy boldog életet élhessünk. Megosztok veletek olyan angyali titkokat, amivel építheted életed, jobbá teheted sorsod. Az előadásokon csinálunk meditációkat, amelyeken keresztül megtapasztalhatjátok az angyalok energiáit és megsimogatjuk az őrangyalunkat.

Jelentkezés az Előadásra

Aki eljön az előadásra az ajándékba kap egy programozott védelmi kristálycsomagot, amely védi a tested, lelked, szellemed minden olyan negatív energiától, rezgéstől, szellemi lénytől amely nem előnyös a számodra. Szintén ajándék még egy csakra és auratisztítás.

crystal2

Ajándék az Előadás résztvevőinek

Aki eljön az előadásra az ajándékba kap egy programozott védelmi kristálycsomagot, amely védi a tested, lelked, szellemed minden olyan negatív energiától, rezgéstől, szellemi lénytől amely nem előnyös a számodra. Szintén ajándék még egy csakra és auratisztítás.

Következő előadási időpont Budapesten :

2018. Augusztus 29. Szerda 18.00 - 21.00 óráig Az előadás helyszíne Budapesten : 14.kerület Zugló A jelentkezés után küldöm el a pontos címet, információkat.

 
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.